'مژگان سادات قائمي زاده' دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با اشاره به اين كه حلوا ارده از دو ماده ارده و شيره تشكيل شده است اظهارداشت: ممكن است برخي كارخانه هاي سازنده حلواشكري و ارده، روغن هاي ديگري را با آن مخلوط كنند كه ارزش آن را زير سوال مي برد.
وي افزود: ماده اوليه براي توليد ارده كنجد است و براي توليد شيره در زمان هاي قديم از شيره انگور و يا شيره خرما استفاده مي كردند اما امروزه به طور عمده از شكر و گلوكز براي اين منظور استفاده مي شود.
قائمي زاده تصريح كرد: در تهيه حلوا ارده استفاده از مغزهاي خوراكي گياهي مانند پسته، بادام، گردو، فندق، كنجد و بادام زميني مجاز مي باشد و همچنين مي توان به آن هل، وانيل، گلاب يا پودركاكائو نيز اضافه نمود.
كارشناس اداره نظارت بر اجراي استاندارد اداره كل استاندارد و تحقيقات صنعتي خوزستان ادامه داد: رنگ حلوا ارده بايد كرم روشن باشد و درصورت استفاده از پودر كاكائو، رنگ آن متمايل به قهوه اي مي شود.
وي خاطر نشان كرد: كساني كه دچار اضافه وزن و چاقي هستند، چربي خون دارند و يا مبتلا به ديابت هستند نبايد از اين ماده استفاده كنند.
قائمي زاده اضافه كرد: براي كودكان حلوا ارده مي تواند غذاي جايگزين در وعده صبحانه باشد.
كارشناس اداره نظارت بر اجراي استاندارد اداره كل استاندارد و تحقيقات صنعتي خوزستان اظهارداشت: حلوا ارده را بايد در محلي خنك و دور از تابش مستقيم نور خورشيد نگهداري نمود.
7157/641
![مصرف حلوا ارده براي سلامت پوست و مو مفيد است مصرف حلوا ارده براي سلامت پوست و مو مفيد است](https://img9.irna.ir/old/Image/1392/13920827/80908883/N80908883-5206554.jpg)
اهواز-ايرنا-كارشناس اداره نظارت بر اجراي استاندارد اداره كل استاندارد و تحقيقات صنعتي خوزستان گفت: اگر حلوا شكري از روغن كنجد تهيه شده باشد علاوه بر تامين كالري، براي سلامت پوست و مو و فرآيند رشد و نمو نيز مفيد است.