سید فضل اله قریشی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با احداث و راه اندازی یك واحد پرورش مرغ اجداد در خوی با ظرفیت تولید 20 هزار قطعه جوجه، زنجیره تولیدی صنعت طیور در استان تكمیل شده است.
وی اظهار كرد: در آینده نزدیك با راه اندازی یك واحد مرغداری در ارومیه به ظرفیت 15 هزار قطعه، ظرفیت تولید مرغ اجداد استان به 35 هزار قطعه در سال می رسد كه این امر باعث می شود استان جهش خوبی در تولید جوجه یك روزه گوشتی نیز داشته باشد.
وی ادامه داد: با تكمیل واحدهای مرغ اجداد موجود در سطح استان توان تولید جوجه یك روزه مادر گوشتی به بیش از 7/1 میلیون قطعه در سال می رسد.
وی اظهار كرد: با این اقدام علاوه بر تامین جوجه یك روزه مورد نیاز مرغداری های مادر گوشتی استان، مازاد بر نیاز داخلی نیز به سایر استان های كشور صادر می شود.
قریشی افزود: زنجیره تولید گوشت مرغ در آذربایجان غربی متشكل از بخش اصلی شامل مزارع پرورشی لاین، مزارع پرورشی مرغ گوشتی، مزارع پرورشی اجداد و مادر گوشتی و كارخانه های جوجه كشی است.
وی گفت: هم اكنون ظرفیت واحدهای تولیدی در آذربایجان غربی در تولید جوجه یك روزه گوشتی 95 میلیون قطعه است كه 35 میلیون قطعه آن در داخل استان مصرف شده و بقیه به سایر استان ها صادر می شود.
وی اظهار كرد: استان آذربایجان غربی با داشتن شش واحد كارخانه جوجه كشی با ظرفیت تولیدی بیش از 80 میلیون قطعه جوجه یك روزه گوشتی در سال، 12 واحد كشتارگاه صنعتی طیور به ظرفیت 27 هزار قطعه در ساعت، 21 واحد كارخانه خوراك دام و طیور به ظرفیت اسمی 869 هزار تن، 630 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت بیش از 12 میلیون قطعه در دوره و همچنین 66 واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت بیش از 9/1 میلیون قطعه در دوره جزو استان های مطرح و شاخص در صنعت طیور در كشور است.
آذربایجان غربی دارای رتبه سوم كشور در تولید جوجه یك روزه است.
7125/581/ 1645
آذربایجان غربی توان تبدیل به قطب تولید جوجه یك روزه در شمالغرب كشور را دارد
۲۸ آبان ۱۳۹۲، ۱۱:۱۲
کد خبر:
80910432
ارومیه - ایرنا- معاون تولیدات دامی جهاد كشاورزی آذربایجان غربی گفت: هم اكنون زنجیره تولید صنعت طیور در استان كامل شده و آذربایجان غربی دارای توان تبدیل شدن به قطب تولید جوجه یك روزه در شمالغرب كشور است.