'غلامحسين نيشابوري' روز يكشنبه در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگارايرنا، افزايش ميزان دستمزد بافندگان فرش را يكي از عوامل افزايش نرخ فرش دست باف دانست و اين امر را موجب بي رغبت شدن خريداران ارزيابي كرد.
وي نوسان نرخ ارز را نيز از جمله دلايل كاهش حضور فرش دست باف ايران در بازار هاي جهاني دانست و بيان كرد: رقباي فرش دست باف ايران با اين مسايل عالمانه تر و خردمندانه تر و صحيح تر برخورد مي كنند.
نيشابوري اظهار كرد: رقباي فرش دست باف ايران هم از لحاظ شيوه توليد و هم از لحاظ قيمت و هم از لحاظ جوابگويي به سلقيه ها بهتر مي توانند خود را با دنيا تطبيق دهند.
وي بيان كرد: اگر توليد كنندگان فرش دست باف ايران نتوانند از لحاظ رنگ، شيوه توليد و قيمت خود را با نيازهاي جديد دنيا تطبيق دهند فرش تجاري ايران ديگر جايگاهي در دنيا نخواهد داشت.
نيشابوري فرش دست باف سوپراعلاي ايران را از اين امر مستثني دانست و خريداران اين نوع فرش را هميشگي بيان كرد.
وي اكثريت خريداران فرش دست باف ايران را آناني دانست كه به دنبال فرش تجاري ايران هستند و برطرف شدن مشكلات فرش دست باف را عاملي در جهت افزايش ميزان صادرات آن ارزيابي كرد.
تهرام/9977/ 699
تهران بزرگ-ايرنا- معاون اتحاديه صنف فروشندگان فرش دستباف تهران خبر از كاهش 15 درصدي صادرات فرش دست باف نسبت به مدت مشابه سال گذشته داد و افزايش دستمزدها را از عوامل كاهش توليد فرش عنوان كرد.