'محمد كشتی آرای' روز یكشنبه در نشست امضای تفاهم نامه ایجاد شهرك تخصصی صنعتی طلا و جواهر در سمنان، افزود: میزان مصرف مصنوعات طلا و جواهر در كشور سالانه 300 تن است.
وی با اشاره به تفاهم نامه ایجاد شهرك تخصصی صنعتی طلا و جواهر در سمنان، افزود: ایجاد این شهرك صنعتی با هدف رونق هر چه بیشتر تولید طلا و جواهر و رفع فاصله تولید و مصرف مصنوعات طلا و جواهر در كشور پیش بینی شده است.
وی با بیان اینكه یك بخش مهم صادرات مصنوعات طلا و جواهر كشور از استان خراسان به افغانستان است، ادامه داد: وجود صنعت طلا و جواهر در سمنان فرصت مناسبی برای توسعه و رونق این صنعت در كشور است.
وی با بیان اینكه احداث شهرك تخصصی صنعتی طلا و جواهر در سمنان این استان را به قطب این صنعت تبدیل می كند، اظهار داشت: ایجاد این شهرك نباید در یك بعد پیش بینی شود بلكه توان ایجاد و توسعه صنایعی مانند سنگ های گرانبها، تولید سنگ های نیمه قیمتی و صنایع مربوط به نقره نیز در شهرك صنعتی تخصصی طلا و جواهر وجود دارد.
كشتی آرای با اشاره به وجود زمینه مناسب سرمایه گذاری در بخش صنعت طلا و جواهر در استان سمنان، گفت: موقعیت جغرافیایی این استان و همجواری با هشت استان، موقعیت ویژه ای برای استان سمنان ایجاد كرده است.
وی با اشاره به استقبال مسوولان استان سمنان از پیشنهاد ایجاد این شهرك تخصصی صنعتی طلا و جواهر، افزود: این پیشنهاد به استان های دیگر كشور نیز ارایه شد كه تنها مورد استقبال مسوولان استان سمنان قرار گرفت.
رییس اتحادیه طلا و جواهر كشور بر توسعه بعد علمی صنعت طلا و جواهر در شهرك تخصصی این صنعت در سمنان تاكید و تصریح كرد: وجود دانشگاه های مهم و تعداد قابل توجه دانشجویان در استان سمنان، زمینه رونق این صنعت را فراهم می كند.
ایجاد اولین شهرك تخصصی صنعتی طلا و جواهر كشور در سمنان با امضای تفاهم نامه ای بین رییس كشوری این اتحادیه و استاندار سمنان برنامه ریزی شد. ك/2
611/608/508
سمنان - ایرنا - رییس اتحادیه طلا و جواهر كشور گفت: توان تولید انواع مصنوعات طلا و جواهر در كشور در بهترین شرایط ، 110 تن در سال است.