۳۱ فروردین ۱۳۹۳، ۱۴:۵۸
کد خبر: 81130177
T T
۰ نفر
تاثير سيستم هاي مديريت فرآيند كسب كار در افزايش بهره وري

تهران – ايرنا – شركت پژوهشي فورستر اعلام كرد كه استفاده از سيستم مديريت فرآيندهاي كسب كار(BPMS)، باعث افزايش 46 درصدي بهره وري در شركت ها خواهد شد و اين ميزان رشد بهره وري در كشور ما با توجه به ابلاغ سياست هاي اقتصاد مقاومتي مي تواند مثمر ثمر باشد.

به گزارش ايرنا ، امروزه بسته هاي نرم افزاري در حوزه هاي مختلف توانسته است تا حد زيادي مشكلات سازمان ها رو برطرف و فعاليت آنها را بهينه كند،اما جزيره اي كاركردن اينگونه سيستم ها معمولا مشكلاتي از قبيل ورود اطلاعات تكراري در سيستم هاي متفاوت ، دسترسي نداشتن آسان به گزارشات مورد نياز و موازي كاري را با خود بهمراه خواهد داشت.

از طرفي فرآيندها و روال كاري سازمان ها به طور دايم بنا به دلايل متعدد در حال تغيير است كه بر همين اساس اگر بخواهند سيستم هاي نرم افزاري خود را منطبق با نيازهاي به وجود آمده تغيير دهند ، وارد پروسه توسعه نرم افزاري مي شوند كه مراحل زمانبري از قبيل تجزيه تحليل، كد نويسي، تست و در نهايت استقرار به همراه دارد.

بنا براين براي مجموعه ها بسيار بهتر خواهد بود كه ابزاري داشته باشند تا بتوانند با كمترين وابستگي و حتي بدون وابستگي به شركت هاي نرم افزاري فرآيندهاي خود را سيستمي كنند. اين ابزار، بي پي ام اس يا سيستم مديريت فرآيندهاي كسب كار نام دارد.

براساس گزارش شركت فراگستر( فعال در عرصه توليد نرم افزار)، بي پي ام اس يك بستر نرم افزاري است كه اين امكان را به سازمان ها مي دهد تا مطابق با نياز، برنامه هاي مورد نظر خود را تهيه كنند. در واقع استفاده كننده نياز به برخورداري از دانش برنامه نويسي ندارد، بلكه تنها نيازش را به روش هاي ساده به نرم افزار منتقل مي كند و در پشت پرده اين نرم افزار است كه براي اين نياز ها كد نويسي مي كند.

با اين اوصاف سازمان ها ديگر مجبور به بومي سازي نرم افزارهاي از پيش تهيه شده ندارند ، بلكه اين خود سازمان است كه به جاي صرف هزينه پشتيباني و به روز رساني در هر زمان حسب نياز خود برنامه را توليد يا به روز رساني مي كند.

از ديگر ويژگي هاي بي پي ام اس ، اجراي فرآيندها به صورت سيستمي و وابستگي نداشتن به افراد (نيروي انساني) ، امكان كنترل زمان و هزينه اجراي فرآيندهاي سازمان ، كاهش 55 درصدي زمان توليد نرم افزار نسبت به روشهاي سنتي و امكان تخصيص و تقسيم كار به صورت هوشمندانه است.

علمي(4)**1746**1599
۰ نفر