به گزارش ايرنا از يونايتدپرس، 'شيلپا بوپاتيراجود' محقق دانشكده بهداشت عمومي هاروارد در انگليس گفت: در اين مطالعه محققان اطلاعات 48 هزار زن را در مورد مصرف قهوه كافئين دار و بدون كافئين و نيز چاي كافئين دار در فاصله زماني ميان سال هاي 1986 تا 2006 تجزيه و تحليل كردند.
همچنين محققان اطلاعات مشابهي را بر روي 47 هزار و 510 زن در فاصله زماني ميان سال هاي 1991 تا 2007 و 27 هزار و 759 مرد در فاصله زماني سال هاي 1986 تا 2006 تجزيه و تحليل كردند.
در طول مدت اين مطالعات هفت هزار و 269 نفر از اين افراد به ديابت نوع دو مبتلا شدند.
اين مطالعه كه در مجله European Association for the Study of Diabetes منتشر شد نشان مي دهد افرادي كه ميزان مصرف قهوه كافئين دار خود را افزايش مي دادند و روزي يك فنجان يا بيشتر قهوه مصرف مي كردند خطر ابتلا به ديابت نوع دو در آنها در طول يك دوره چهار ساله 11 درصد كمتر از افرادي بود كه تغييري در ميزان مصرف قهوه خود ايجاد نمي كردند.
اين مطالعه همچنين نشان داد افرادي كه ميزان مصرف قهوه خود را به روزي يك فنجان 8 اونسي (حدود 200 ميلي ليتر) كاهش دادند خطر ابتلا به ديابت نوع دو در آنها 17 درصد افزايش يافت.
اين مطالعه همچنين نشان داد كه تغيير در ميزان مصرف قهوه بدون كافئين و چاي بدون كافئين ارتباطي با تغييراتي در ميزان خطر ابتلا به ديابت نوع دو ندارد.
محققان مي گويند: نتايج اين مطالعه تاييد ي است بر نتايج مطالعات قبلي كه نشان مي دهند مصرف بيشتر قهوه با كاهش خطر ابتلا به ديابت نوع دو ارتباط دارد.
علمي(6)**2038**1440
تهران-ايرنا-يك مطالعه كه به تازگي انجام شده است نشان مي دهد افرادي كه دست كم روزي يك فنجان يا بيشتر قهوه مصرف مي كنند طي چهار سال خطر ابتلا به ديابت نوع دو در آنها حدود 11 درصد كاهش مي يابد.