به گزارش پايگاه خبري مناطق آزاد و ويژه اقتصادي، 'حامدعلي مباركي' افزود: امروز شاهد رشد قابل ملاحظهاي در تخليه و بارگيري كالا در منطقه آزاد هستيم و با ادامه اين روند رو به رشد بزودي چابهار به قطب اقتصادي جنوب شرق كشور تبديل مي شود.
وي تصريح كرد: سياستهاي توسعه اي بندر شهيد بهشتي به گونه اي است كه با پايان يافتن عمليات فاز دو، ظرفيت كانتينري بندر شهيد بهشتي از دو ميليون TEU افزايش به 6 ميليون TEU خواهد رسيد.
وي بيان كرد: با عنايت به اينكه محور شرق شبكه اي از بزرگراهها و خطوط راه آهن بوده و هدف تسهيل ترانزيت به شمال، جنوب افغانستان و كشورهاي آسياي ميانه را دنبال مي كند لذا توسعه بندر چابهار به عنوان نقطه آغازين اين محور مورد توجه جدي سياستگذاران و مقامات بندري كشور مي باشد.
مباركي اظهار داشت: ايران در يك دهه اخير تلاش كرده با بهبود و توسعه بندر چابهار و ظرفيتهاي گوناگون آن روابط تجاري و اقتصادي خود را با كشورهاي آسياي مركزي توسعه دهد و به كانون ارتباط تجاري آسياي مركزي با منطقه خليج فارس و خاور دور و ساير مناطق جهان تبديل شود.
مدير عامل منطقه آزاد چابهار خاطر نشان كرد: مرزهاي آبي استان سيستان و بلوچستان با توجه به موقعيت ممتاز منطقهاي كشور و خارج بودن از منطقه خليج فارس به صورت بالقوه يكي از پرارزشترين سواحل دنيا به لحاظ قابليتهاي بازرگاني و ترانزيتي و توسعه ساير فعاليتهاي اقتصادي در زمينه هاي صنعتي و گردشگري به حساب مي آيد.
مباركي تاكيد كرد: با توجه به گرايش شركتهاي كشتيراني به سمت استفاده از شناورهاي بزرگ در راستاي صرفه جويي و فعاليت در اقتصاد مقياس پيش بيني مي شود برنامه هاي توسعه بندر چابهار متناسب با ويژگي هاي شناورها و نيازهاي آتي آنها، طراحي شود.
س.ن1744 / 653
چابهار - ايرنا - مديرعامل منطقه آزاد تجاري صنعتي چابهار گفت: استقبال سرمايه گذاران در ورود به منطقه آزاد چابهار باعث شده تفكر اقتصادي در چابهار ايجاد شود.