به گزارش ايرنا، عبدالمحمد زاهدي عصر روز چهارشنبه در نشست با معدنداران و شركتهاي پيمانكار معادن استان كردستان در سنندج افزود: در سفر جناب آقاي مهندس نعمتزاده، وزير محترم صنعت، معدن و تجارت به استان احداث زنجيره صفر تا صد توليد فولاد به تصويب رسيده و براي اين منظور از سرمايهگذاري معدنداران و شركتهاي بهرهبردار معادن استان كردستان براي سرمايهگذاري استقبال ميكنيم.
او تصريح كرد: مثلث بيجار، سقز و قروه داراي يك پهنه گسترده سنگ آهن است و به همين منظور احداث زنجيره توليد فولاد در ميانه اين مثلث، اقتصادي و مقرون به صرفه به نظر ميرسد.
زاهدي با تاكيد بر اينكه سرمايهگذاران حق دارند در مرحله اول بدنبال سود اقتصادي بيشتري براي خود باشند، گفت: حضور سرمايهگذاران معدني در حوزه توليد فولاد در كردستان ميتواند توسعه اقتصادي و اجتماعي اين استان را نيز به دنبال داشته باشد.
وي با ارائه پيشنهاد تاسيس يك كنسرسيوم سهامي خاص از سوي بهرهبرداران معادن در استان كردستان از آنان خواست با تجميع سرمايههاي خود، زنجيره توليد فولاد در كردستان را راه اندازي كنند.
عبدالمحمد زاهدي گفت: ما به عنوان مجموعه دولت و نهادهاي حاكميتي حمايت همه جانبه خود را از همه سرمايه گذاران بخش خصوصي اعلام ميكنيم و بر اين باوريم بهترين راه برون رفت كردستان از معضل بيكاري و اقتصادي، مشاركت بخش خصوصي با حمايت دولت است.
استاندار كردستان تاكيد كرد: هر كس مالك ثروت و مال خود است و ما براي ثروت و سرمايه بخش خصوصي تعيين تكليف نميكنيم، اما بر اساس مطالعات صورت گرفته اعتقاد راسخ داريم كه مشاركت بخش خصوصي در زنجيره توليد دو ميليون تني فولاد كردستان سودآور خواهد بود و از سرمايه گذاران در اين بخش حمايت و استقبال ميكنيم.
زاهدي وجود سرمايهگذاران توانمند و قوي را از نقاط قوت استان كردستان برشمرد و گفت: اميد است با ايجاد زنجيره توليد فولاد انديشه و تخصص و سرمايه آنان براي استان كردستان ارزش افزوده بدنبال داشته باشد.
وي با اشاره به اينكه بزودي مطالعات سه هزار كيلومتر ديگر از پهنههاي معدني كردستان آغاز ميگردد از سرمايه گذاران خواست در اين حوزه نيز سرمايه گذاري كنند.
زاهدي گفت: من به عنوان استاندار كردستان از سرمايهگذاري كه سود برايش مهم باشد استقبال ميكنم و اميدوارم سود طلبي آنان منجر به ايجاد زنجيرههاي توليد در كردستان شود تا شاهد تغييرات اساسي در سيماي اشتغال اين استان باشيم.
در اين جلسه سرمايهگذاران و بهرهبرداران معادن استان كردستان نظرات و ديدگاههاي خود را در مورد ايجاد زنجيره توليد فولاد كردستان به بحث و بررسي گذاشتند و استاندار كردستان از آنان خواست در راستاي اين امر مهم سريعاً برنامههاي خود را به دبيرخانه موجود در سازمان صنعت، معدن و تجارت ارائه دهند.
مجموع ذخاير معدني استان 600 ميليون تن است كه سالانه از اين ميزان 15 ميليون تن برداشت مي شود.
تا كنون در بخش معدن 341 پروانه بهره برداري صادر شده است كه 268 مورد از اين تعداد فعال است و بقيه با درصد كمتري به فعاليت خود ادامه مي دهند.ك/2
533
استاندار كردستان
سياست دولت تدبير و اميد جلوگيري از خام فروشي منابع معدني كردستان است
۴ دی ۱۳۹۳، ۰:۰۸
کد خبر:
81437440
سنندج - ايرنا - استاندار كردستان با اشاره به برنامه هاي دولت براي توسعه كردستان گفت: سياست دولت تدبير و اميد جلوگيري از خام فروشي منابع معدني كردستان است.