' غلامعلي باغبان كوچك ' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود:با ساماندهي و بهسازي مسير آبشار شوي اين منطقه و نيز روستاهاي اطراف آن به عنوان منطقه نمونه گردشگري كشور معرفي مي شود.
وي از اختصاص چهار ميليارد ريال اعتبار براي ساماندهي و احداث كمپ گردشگري در آبشار شوي خبر داد و گفت: اين اعتبار تا پايان امسال از سوي سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري در راستاي توسعه گردشگري در شمال خوزستان تامين و هزينه مي شود.
باغبان كوچك افزود:اين اعتبار صرف بهسازي و ساماندهي خانه هاي روستايي براي اسكان گردشگران و نيز احداث پاركينگ خودرو در روستاي سرتنگ همچنين احداث زير ساخت هاي لازم در منطقه مي شود.
وي گفت:با ساماندهي آبشار شوي و معرفي روستاهاي سرتنگ،پامنار،ليوس و نورآباد به عنوان روستاهاي هدف گردشگري شاهد توسعه گردشگري در اين منطقه خواهيم بود.
رييس اداره ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري شهرستان دزفول اظهار كرد:پنج كيلومتر از مسير آبشار شوي از روستاي سرتنگ به سمت دزفول نيز توسط اداره راه و شهرسازي آسفالت خواهد شد.
فرماندار دزفول نيز چندي پيش از احداث كمپ گردشگري در آبشار شوي در راستاي توسعه گردشگري در اين منطقه خبر داد.
ثبت آبشار شوي دزفول به عنوان سي و پنجمين اثر ملي و طبيعي ايران از سوي سازمان حفاظت محيط زيست در دست پيگيري است.
آبشار شوي به ارتفاع حدود 85 متر و عرض 70 متر از جمله جاذبه هاي طبيعي و گردشگري شمال استان خوزستان مي باشد كه از ظرفيت بالايي براي توسعه صنعت گردشگري برخوردار است.
آبشار شوي يكي از بزرگترين و زيباترين آبشارهاي ايران در رشته كوه زاگرس است كه در دهستاني به نام شوي از توابع شهرستان دزفول و در فاصله حدود 100 كيلومتري شهر دزفول قرار دارد.
7278/648
دزفول - ايرنا - رييس اداره ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري شهرستان دزفول گفت:آبشار شوي در شمال استان خوزستان و در دل رشته كوه زاگرس ظرفيت تبديل شدن به قطب گردشگري استان خوزستان را دارد.