منصور عبادي روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: درراستاي توانمندسازي جامعه هدف و تحقق بند (ب) از ماده 39 برنامه پنج ساله پنجم و خروج سالانه 10 درصد از مددجويان كميته امداد از چرخه حمايتي اين نهاد تا پايان آبان امسال يكهزار فرصت شغلي بااعتباري بالغ بر 80 ميليارد ريال براي مددجويان امداد ايجاد شده است.
وي اظهار كرد: 60 ميليارد ريال از تسهيلات اعلامي از محل اعتبارات قرضالحسنه بانكي پرداخت و 20 ميليارد ريال اين اعتبار نيز از محل منابع داخلي كميته امداد تامين شده است.
معاون اشتغال و خودكفايي كميته امداد امام خميني استان زنجان گفت: اين مشاغل در زمينههاي كشاورزي، دامپروري، خدمات، صنايعدستي و مشاغل خانگي اجرايي شده است.
عبادي با اشاره به محدوديتهاي موجود در زمينه اجراي طرحهاي اشتغال و پرداخت تسهيلات به مددجويان، ادامه داد: هر چند طي ماههاي اخير شاهد روند رو به رشد در زمينه پرداخت تسهيلات از سوي بانكها هستيم اما در مقايسه با اعتبارات پيشبيني شده و همچنين نسبت به ساير استانها اين روند كند است.
وي ميزان اعتبار پيشبيني شده براي پرداخت تسهيلات به مددجويان بر اساس بند (د) تبصره 17 قانون بودجه طي امسال را بيش از 380 ميليارد ريال عنوان كرد و يادآورشد: از اين مبلغ 200 ميليارد ريال به شبكه بانكي ابلاغ شده است.
معاون اشتغال و خودكفايي كميته امداد استان زنجان با بيان اينكه از 200 ميليارد ريال ابلاغي فقط 60 ميليارد ريال آن به متقاضيان پرداخت شده است، گفت: اين ميزان جذب اعتبار در استان در مقايسه با ساير استانها بسيار كند است.
عبادي به فرصت محدود باقي مانده تا پايان سال در زمينه پرداخت تسهيلات نيز اشاره و ابراز اميدواري كرد، با همراهي و مساعدت مضاعف مديران بانكي اعتبارات ابلاغي به اين استان جذب شود.
وي در خصوص پروندههاي آمادهسازي شده براي ارسال به بانكها نيز خاطرنشان كرد: درزمان حاضر در حدود 1,5 برابر اعتبار پيشبيني شده براي استان زنجان پرونده آماده ارسال به بانك ها است.
7318/596
زنجان - ايرنا - معاون اشتغال و خودكفايي كميته امداد استان زنجان گفت: هشت ماهه نخست امسال، يك هزار فرصت شغلي با اعتباري بالغ بر 80 ميليارد ريال براي جامعه هدف اين نهاد ايجاد شده است.