به گزارش خبرنگار اجتماعي ايرنا، «آراسب احمديان» روز يكشنبه به مناسبت هفتم دي ماه روز كودكان بهبود يافته محك، در جمع خبرنگاران با بيان اينكه اين اطلاعات و آمار و ارقام بعد از سال 87 جمع آوري و به روز شده، افزود: بطور متوسط سالانه يكهزار و 200 بيمار جديد براي درمان به موسسه خيريه محك و 32 بيمارستان تحت حمايت اين موسسه مراجعه مي كنند كه بخش عمده اين مراجعان از كشورهاي خارجي از جمله افغانستان هستند.
وي با بيان اينكه شايع ترين سرطان در كودكان سرطان خون است، ادامه داد: 70 تا 80 درصد كودكان مبتلا به اين بيماري درمان و بهبود مي يابند كه بين 1 تا 10 سال سن دارند.
احمديان با بيان اينكه اين موسسه و بيمارستانهاي تحت حمايت، مجهز به ابزار و تكنيك هاي تشخيصي مدرن و بين المللي هستند و براي درمان بيماران از جديدترين داروها استفاده مي كنند، تصريح كرد: 35 تا 45 درصد كودكان مبتلا به سرطان در اين مركز درمان و مداوا مي شوند.
وي خاطرنشان كرد: حدود 70 درصد بيماران مبتلا به انواع سرطان، در موسسه محك و بيمارستان هاي تحت حمايت آن درمان شده اند.
مديرعامل موسسه خيريه محك گفت: تا پايان سال 92 تاكنون، 92 بيمار سرطاني در اين مركز پيوند مغز استخوان شده اند و از اين تعداد فقط يكي از آنها فوت كرده است.
احمديان با بيان اينكه مرگ و مير در انواع مبتلايان به سرطان در اين مركز كاهش يافته، افزود: از ابتداي سال تاسيس اين مركز تا به امروز در بخش پيوند مغز استخوان، حدود 10 تا 15 نفر فوت كرده اند.
وي ياداور شد: اين مركز به جز كودكان مبتلا به سرطان، بيماران صعب العلاج را نيز پذيرش و درمان مي كند.
مديرعامل موسسه محك با اشاره به اجراي طرح نظام تحول سلامت گفت: بسياري از داروهاي شيمي درماني مبتلايان به انواع سرطان ها تحت پوشش بيمه نيستند و خارج از بيمه تهيه مي شوند.
احمديان افزود: بيمارستان محك به دليل اينكه دولتي نيست در طرح تحول سلامت قرار نمي گيرد و از وزير بهداشت درخواست داريم بيمارستان محك كه نقش قطب درمان سرطان كودكان را برعهده دارد، نگاه بيمارستان دولتي به آن داشته باشند.
هفتم دي ماه در موسسه خيريه محك سالروز تولد دختري به نام «كيانا شريفي» است كه حدود 23سال پيش به سرطان مبتلا شد و پس از طي كردن مراحل درمان، سلامتي خود را به دست آورد و اكنون در حال گذراندن مدارج عالي تحصيلي است.
اجتمام ** 9188 ** 1071
تهران - ايرنا - مديرعامل موسسه محك گفت: تا پايان سال گذشته(1392)، 21 هزار و 147پرونده كودكان مبتلا به سرطان در اين موسسه تشكيل شده كه از اين تعداد 12هزار و 222 نفر از مراجعان پس از درمان، بهبودي كامل يافته و مرخص شده اند.