۷ دی ۱۳۹۳، ۱۷:۴۲
کد خبر: 81441551
T T
۰ نفر
استاد دانشگاه رازي كرمانشاه:اشتغال دانش بنيان تحولي اساسي در جهان بوجود آورد

كرمانشاه - ايرنا - عضو هيات علمي گروه اقتصاد دانشگاه رازي كرمانشاه گفت: اشتغال دانش بنيان تحولي اساسي در جهان بوجود آورد و الگوي اشتغال را به طور كلي تغيير داد.

به گزارش خبرنگار ايرنا، حجت الاسلام سيد محمدباقر نجفي روز يكشنبه در اولين همايش مشاوران مدارس با موضوع ' اشتغال و كارآفريني' كه در تالار شهيد بهشتي كرمانشاه برگزار شد، افزود: از اوايل دهه 90 ميلادي به بعد تحولي در الگوي توليد و اشتغال بوجود آمد كه براساس آن مهمترين عامل توليد، ماشين نبود بلكه الگو تغيير يافته و به سمت دانش و نوآوري سوق داده شده بود.

وي با بيان اين كه بذر رشد و توسعه در آموزش و پرورش كاشته مي شود، گفت: سوق دادن دانش آموزان به عنوان نهال هاي جامعه به سوي تغيير الگوهاي اقتصاد و اقتصاد دانش بنيان يكي از مهمترين عملكردهاي آموزش و پرورش مي باشد كه بايد به آن جامه عمل پوشاند.

نجفي با تاكيد براين كه دانش و نوآوري زمينه ساز داشتن ثروت هاي هنگفت در جهان كنوني است، گفت: هم اكنون ثروتمندترين افراد جهان از دانش و نوآوري ثروت خود را به دست مي آورند بنابراين هر فردي بتواند اين عامل توليد را خلق كند مي تواند بيشترين درآمد را كسب نمايد.

وي اظهار داشت: بايد افرادي را تربيت كنيم كه قوانين تغيير يافته اقتصاد امروز را ياد گرفته و براساس اقتصاد دانش بنيان، كسب و كار خود را آغاز كنند.

نجفي افزود: نيروي كار جامعه ما بايد از داشتن دانش مكتوب بيرون بيايند و به دانش تجربي روي آورند و اين دانش را در بازار كار به كار گيرند بعلاوه آموزش به روز را در دستور كار داشته باشند.

7449/567