به گزارش ایرنا 'علی تعالی' روز شنبه در جریان بازدید از ستاد دیه استان همدان اظهار كرد: كمك به هم نوع از آموزه های دینی و كارهای پسندیده ای است كه در دین مبین اسلام بسیار بر آن تاكید شده است.
وی اضافه كرد: سنت حسنه آزاد سازی زندانیان علاوه بر حفظ آبروی یك خانواده موجب كاهش آسیب های روانی و اجتماعی ناشی از گرفتاری سرپرست خانواده در بند زندان می شود.
فرماندار همدان پایه گذاری ستاد دیه توسط شهید لاجوردی را اقدامی بزرگ و قابل ستایش دانست و گفت: كار در ستاد دیه به لحاظ معنوی و اخروی از ارزش و جایگاه بسیار بالایی برخوردار است.
تعالی اضافه كرد: فعالان در این مجموعه با رایزنی و تعامل با شاكیان پرونده یا خانواده متوفی تلاش خود را در جلب رضایت و بازگشت مددجو به آغوش خانواده فراهم می كنند.
مدیرعامل ستاد دیه استان همدان نیز گفت: فعالیت ستاد دیه در زمینه آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد شامل زندانیان مهریه، نفقه، حوادث كار، زندانیان دیه ناشی از سوانح رانندگی و محكومان ملی می شود.
'یدالله روحانی منش' افزود : 159زندانی جرائم غیر عمد از ابتدای سال جاری تا پایان آذر ماه با مساعدت ستاد دیه آزاد شدند و به كانون گرم خانواده بازگشتند كه 52 نفر از زندانیان محكوم ناشی از دیه و 107 محكومان مالی بودند.
وی با ذكر اینكه شش زندانی زن امسال آزاد شدند گفت: كل بدهی زندانیان آزاد شده 121 میلیارد و 766 میلیون ریال بود كه از طریق تسهیلات بانكی، كمك های ویژه ستاد دیه، اعسار به تقسیط، آورده محكوم و گذشت شاكی و دیگر محل ها تامین شد.
وی بیان كرد: ستاد دیه كشور با مساعدت برای آزادی 14 زندانی دیه ناشی از سوانح رانندگی پنج میلیارد و 563 میلیون ریال و و 41 زندانی مالی و مهریه پنج میلیارد و 519 میلیون ریال كمك كرد.
7525/2624
همدان- ایرنا- فرماندار همدان گفت: كمك به افراد آبرومندی كه به علت جرائم غیرعمد در زندان تحمل حبس می كنند باید به یك فرهنگ تبدیل شود.