به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكی مشهد، محسن تفقدی افزود: شركت های دانش بنیان به منظور تولید محصولات فناورانه و كارآفرینی در دو مركز رشد واحدهای فناوری فرآورده های دارویی و سلامت راه اندازی شده اند.
وی خاطر نشان كرد: فناوری محصولات خوشبو كننده و تصفیه كننده هوا، تولید كرم موضعی لاك پاك كن، تولید و فراوری انواع فراوده های دارویی، طعم دهنده های طبیعی، بسته بندی مواد بیولوژیك مورد استفاده در تشخیص و تحقیقات مولكولی، فرمولاسیون و تولید بزاق مصنوعی، تولید و تجاری سازی قرص كروسین و پیش ماده دارویی از جمله فعالیتهای این شركتهای دانش بنیان در مراكز رشد دانشگاهها است.
وی با اشاره به حمایت های مالی و معنوی از شركتهای دانش بنیان مستقر در مراكز رشد، گفت: از سال گذشته تاكنون بیش از 14 میلیارد ریال از طریق صندوق ثامن به شركتهای مستقر در این مراكز تسهیلات پرداخت شده است.
تفقدی ادامه داد: توانمند سازی پژوهشگران با رویكرد دانشجویان تحصیلات تكمیلی و اعضای هیات علمی از مهمترین رویكردهای معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشكی مشهد به شمار می رود.
وی اظهار كرد: در این راستا از پژوهشگرانی كه دارای طرحهای پژوهشی فناورانه و كاربردی هستند برای تولید محصول به میزان 50 درصد از هزینه های طرح حمایت می شود.
وی گفت: همچنین به منظور گسترش پژوهش های فناورانه، تمام دانشجویان دكترای پژوهشی موظف به ارائه و اجرای طرحهای تولیدی و كاربردی هستند.
7487 / 664
مشهد - ایرنا - معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشكی مشهد گفت: هم اكنون 26 شركت دانش بنیان در مراكز رشد این دانشگاه فعال هستند.