۱۳ بهمن ۱۳۹۳، ۱۶:۱۰
کد خبر: 81489783
T T
۰ نفر
استاندار آذربايجان شرقي: افزايش سرانه مصرف شير نيازمند تنوع در توليد است

تبريز- ايرنا - استاندار آذربايجان شرقي ايجاد تنوع در محصولات لبني را در افزايش سرانه مصرف لبنيات موثر دانست.

به گزارش روز دوشنبه روابط عمومي استانداري، اسماعيل جبارزاده در ديدار با مديرعامل شركت صنايع شير ايران، با اشاره به اين كه مصرف شير در ايران از متوسط جهاني پايين ‌تر است، گفت: بايد با توليد محصولات متنوع و متناسب با ذائقه مردم سرانه مصرف شير را افزايش دهيم.

وي با اشاره به اجراي طرح خريد تضميني شير خام در آذربايجان شرقي، افزود: طرح فراوري شير خام و تبديل آن به شير خشك نيز در سند تدبير توسعه استان پيش بيني شده است.

استاندار آذربايجان شرقي همچنين از هماهنگي با سرپرست حجاج ايراني در خصوص تامين محصولات لبني مورد نياز حجاج توسط شركت‌هاي لبني اين استان خبر داد و گفت: با اين اقدام بازار جديدي براي محصولات استان ايجاد مي شود.

مديرعامل شركت صنايع شير ايران هم در اين ديدار ابراز اميدواري كرد: برنامه‌هاي توسعه مجموعه شير پاستوريزه پگاه آذربايجان شرقي بتواند در توسعه صنعتي و اقتصادي استان نقش موثري ايفا كند.

علي رومي با اشاره به نبود استفاده از هرگونه مواد افزودني و روغن پالم در محصولات توليدي صنايع شير ايران در كشور، از برخي اظهار نظرهاي پزشكان مبني بر استفاده نكردن از شير استريل به دليل وجود مواد نگهدارنده انتقاد كرد.

وي گفت: متاسفانه اين گونه شايعات باعث شده ميانگين مصرف شير و لبنيات در كشور به 75 كيلوگرم برسد، در حالي كه اين ميزان در كشورهاي توسعه يافته 500 كيلوگرم است.

مديرعامل شركت شير پاستوريزه پگاه آذربايجان شرقي هم گفت: براي تامين شير خشك مورد نياز صنايع استان، روزانه نياز به 700 تن شيرخام براي تبديل به شير خشك داريم كه دراين صورت 25 هزارفرصت شغلي در بخش هاي كشاورزي استان ايجاد مي شود.

محمد براتي گودرزي از افتتاح خط دوم پروژه شير خشك اين واحد توليدي در خرداد ماه سال آينده خبر داد.

7232/1756