سورنا ستاري شنبه شب در جمع مديران دانشگاهها و برخي مديران دستگاههاي اجرايي و آموزشي استان آذربايجان غربي در اروميه افزود: اين شركت ها با مشاركت دولت و صندوق نوآوري راه اندازي شده اند و با سرعت جايگاه خود را در عرصه توليدات دانش محور در كشور باز كرده اند.
وي اضافه كرد: علاوه بر آن در كمتر از يك سال گذشته حدود 270 شركت دانش بنيان، از صندوق نوآوري تسهيلات لازم را دريافت كرده و در راستاي فعاليت خود بكار گرفته اند.
وي اظهار كرد: راه اندازي صندوق نوآوري، ايده اي جديد در راستاي كمك به شركت هاي دانش بنيان، نوپا و صنعتي با فعاليت هاي دانش بنيان است كه اميد مي رود در سال 94 بيشتر از امسال به اين واحدها كمك مالي داشته باشد.
معاون علمي و فناوري رييس جمهوري با اشاره به لزوم توجه به ايده هاي جوانان در راستاي توسعه علمي و اقتصادي كشور ادامه داد: در دنياي امروز، شركت هاي دانش بنيان در راستاي حل مشكلات جامعه راه اندازي مي شوند كه در ايران نيز بايد اين امر مورد توجه قرار گيرد.
ستاري گفت: ما در ايران بازارهاي نهفته اي به ويژه در حوزه ICT داريم كه بايد در راستاي بهره مندي از اين بازارهاي نهفته در حوزه شركت هاي دانش بنيان بكوشيم.
وي بر تفكيك فعاليت هاي دانش محور با فعاليت هاي تجاري تاكيد كرد و افزود: 10 تا 15 درصد اساتيد دانشگاه توانايي فعاليت در عرصه تجاري سازي ايده ها را دارند و نبايد در اين راستا تمامي اساتيد وارد شوند.
وي به لزوم توجه ويژه دانشگاهها در راستاي بهبود وضعيت جامعه با استفاده از علم روز اشاره كرد و ادامه داد: دانشگاههاي ايران توانايي تغيير وضعيت خيابانهاي اطراف خود را ندارند و با اين وضع نمي توانند جامعه را اصلاح كنند.
در اين جلسه، روساي برخي از دانشگاههاي اروميه و همچنين فعالان حوزه علم و فناوري به بيان مشكلات اين حوزه در آذربايجان غربي پرداختند.
معاون علمي و فناوري رييس جمهوري در سفر يك روزه خود به اروميه، وضعيت علم و توسعه فناوري هاي نوين آذربايجان غربي را بررسي كرد.
8137/2093/6008**1565
معاون رييس جمهوري:
1300 شركت دانش بنيان تاييد صلاحيت شده در كشور فعاليت مي كنند
۹ اسفند ۱۳۹۳، ۲۲:۴۷
کد خبر:
81523812
اروميه - ايرنا - معاون علمي و فناوري رييس جمهوري گفت: يك هزار و 300 شركت دانش بنيان تاييد صلاحيت شده در كشور فعاليت مي كنند.