به گزارش ایرنا از پایگاه خبری هلث،سیان پورتر سخنگوی انجمن رژیم غذایی انگلیس می گوید:این عصاره حاوی مواد مغذی، معدنی و ویتامین ها است و با مصرف آن فوایدی بیش از گوشت این حیوانات نصیب انسان می شود.
همچنین یك فنجان عصاره قلم حاوی 86 كالری است و در نتیجه می تواند یك وعده ناهار لاغر كننده نیز محسوب شود.
این عصاره همچنین مواد مغذی مورد نیاز بدن را برای سوخت و ساز تامین می كند كه بیشتر این مواد مغذی در غذاهای آماده وجود ندارد.
آب قلم بطور سنتی برای سرماخوردگی، آنفلوانزا و سلامت دستگاه گوارش تجویز می شد، اكنون نیز بیشتر پزشكان مصرف این عصاره را به بیماران خود توصیه می كنند.
پروتیین اصلی در عصاره قلم، ژلاتین است كه مكمل های ژلاتین سبب بهبود درد و سفتی مفاصل در افراد مبتلا به آرتروز می شود.
همچنین این عصاره سرشار از ماده مغذی است كه به تقویت استخوان ها، رباط ها، تاندون ها و غضروف ها كمك می كند.
این عصاره سرشار از اسیدهای آمینه به نام پرولین و گلیسین است كه برای بافت های بدن لازم است. پرولین سلولیت را كاهش و پوست را نرم می كند.
ماده مغذی موجود در عصاره استخوان می تواند كیفیت مو، پوست و ناخن را به طور چشمگیری بهبود دهد.همچنین از آن جا كه دندان غنی از كلسیم است، این عصاره دندان ها را تقویت و مانع از پوسیدگی آنها می شود.
علمی(6)**2038**1440
تهران-ایرنا-متخصصان تغذیه انگلیس می گویند، عصاره قلم گاو ،گوسفند و مرغ مملو از آمینو اسید، كلسیم و كلاژن است كه برای سلامتی بدن، كاهش درد مفاصل، جوان سازی پوست، ناخن و مو بسیار موثر است.