مسعود مجرد دوشنبه شب در نشست صميمي با اصحاب رسانه آذربايجان غربي افزود: هدف جامعه مطبوعاتي و رسانه اي شناسايي نقاط قوت و ضعف در بخش هاي مختلف است كه اين امر مي تواند در كنار تعامل سازنده به رشد و شكوفايي استان منجر شود.
وي اضافه كرد: تلاش در راستاي تقويت نقاط قوت، شناسايي و رفع نقاط ضعف و ارائه نظرات مردمي به مسوولان از جمله تكاليف رسانه ها به شمار مي رود كه بايد در اين راستا حركت كنيم.
وي با ابراز خرسندي از حضور فعالان مطبوعاتي آذربايجان غربي در اين نشست صميمي اظهار كرد: اميدواريم تعامل فعالان رسانه اي در بخش خبرگزاري ها، سايت هاي خبري و نشريات با رسانه ملي بتواند در توسعه استان مثمر ثمر باشد.
مديركل صدا و سيماي آذربايجان غربي در ادامه به مطالبات مقام معظم رهبري از رسانه ملي پرداخت و ادامه داد: ارتقاي ضريب نفوذ از جمله اين مطالبات مهم است كه مسوولان صدا و سيما براي تحقق اين امر مهم، برنامه ريزي مي كنند.
مجرد گفت: نقطه اساسي در رسيدن به اين هدف، بهبود محتوا و استفاده بهتر و بيشتر از ابزار تكنيكي و هنري است كه اميدواريم بتوانيم گامهاي بلندي در اين راستا برداريم.
وي كيفي گرايي را يكي از برنامه هاي مهم صدا و سيماي آذربايجان غربي برشمرد و افزود: مطبوعات استاني مي توانند در اين خصوص سهم خود را به خوبي ايفا كنند و ما را در شناساندن نقاط قوت و ضعف ياري رسانند.
وي اظهار كرد: اطلاع رساني، نقد و ايجاد محملي براي تضارب آرا سه كاركرد مهم رسانه در دنياي امروز است كه ما نيز بايد اين وجوه را در خود تقويت كنيم.
مديركل صدا و سيماي آذربايجان غربي بر توجه ويژه رسانه هاي استاني به ظرفيت هاي منطقه اي تاكيد كرد و ادامه داد: در اين راستا سعي مي كنيم با دريافت نظرات نخبگان بومي و همراه كردن آنها، اين ظرفيت ها را به مديران و مردم بشناسانيم.
مجرد گفت: حفظ و جذب مخاطب دو رويكرد مهم صدا و سيما در دوره جديد مديريتي است كه اين امر نيز با نگاه به بهبود وضعيت محتوايي و تكنيكي حاصل مي شود.
جواد زاهدي رييس خانه مطبوعات آذربايجان غربي نيز در اين نشست، اهتمام صدا و سيما براي برخورداري از نظرات فعالان مطبوعاتي استان را بسيار خوب ارزيابي كرد و افزود: علاوه بر خبرگزاري ها، روزنامه هاي سراسري و سايت هاي خبري فعال، در حال حاضر 76 نشريه در سطح استان منتشر مي شود و اين ظرفيت مي تواند در كنار صدا و سيما به توسعه استان كمك شاياني داشته باشد.
وي اضافه كرد: جامعه مطبوعاتي آذربايجان غربي اهتمام لازم براي ارتقاي همكاري ها با رسانه ملي را در استان دارد كه اميدواريم بتوانيم در اين راستا گامهاي بلندي برداريم.
يوسف رحيمي رييس انجمن خبرنگاران آذربايجان غربي نيز در اين نشست از فعاليت 90 خبرنگار در اروميه خبر داد و اظهار كرد: اين تعداد، توانمندي بسيار خوبي در شناخت مشكلات استان دارند كه مي توان از آنها در راستاي برنامه سازي رسانه اي در صدا و سيما بهره برد.
در ادامه اين نشست، تعدادي از فعالان مطبوعاتي آذربايجان غربي به بيان نظرات خود در راستاي تعامل بيشتر صدا و سيما با رسانه ها پرداختند.
در آذربايجان غربي افزون بر 110 رسانه در بخش هاي خبرگزاري ها، نمايندگي روزنامه هاي سراسري، هفته نامه هاي محلي و نشريات فعال هستند.
آذربايجان غربي حدود سه ميليون و 100 هزار نفر جمعيت دارد.
2093
مديركل صدا و سيماي آذربايجان غربي:
تعامل رسانه اي از عوامل مهم حل مشكلات در آذربايجان غربي است
۲۶ اسفند ۱۳۹۳، ۸:۵۰
کد خبر:
81544157
اروميه - ايرنا - مديركل صدا و سيماي آذربايجان غربي گفت: تعامل رسانه اي از عوامل مهم و غير قابل چشم پوشي براي حل مشكلات در استان است و بايد فعالان مطبوعاتي با همراهي رسانه ملي در اين راستا گام هاي بلندي بردارند.