۱۸ فروردین ۱۳۹۴، ۱۱:۳۱
کد خبر: 81562416
T T
۰ نفر
شهید سردار طوسی، مرد  بی ادعایی كه به دنبال نام و مقام نبود

ساری- ایرنا- شهید سردار طوسی بعنوان قائم مقام لشگر 25 كربلای مازندران از مردان بی ادعایی بود كه به دنبال نام و مقام نبود و تنها دغدغه ایشان ولایتمداری و خدمت به نظام و اسلام بود.

به گزارش ایرنا، امروز سه شنبه 18 فروردین ماه 94 همزمان با بیست و هشتمین سالروز شهادت سردار شهید محمدحسن قاسمی طوسی قائم مقام لشگر 25 كربلای مازندران است كه به مالك اشتر جبهه های ایران لقب گرفته است، سرداری كه تمام زندگی فردی و نظامی خود را وقف انقلاب و نظام و خانواده شهدا كرد تا آبروی نظام حفظ شود.

موسی قاسمی طوسی برادر شهید طوسی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا گفت: برادر شهیدم در طول مدت حضورش در جبهه های حق علیه باطل لحظه ای خود را جدای از رزمندگان و بسیجیان ندانست و تا آخرین لحظات دوشادوش بسیجیان از مرزها و سرزمین دفاع كرد.

وی گفت: هیچ گاه خستگی در چهره و توان ایشان دیده نمی شد و من كه در برخی از عملیات ها در كنار این شهید بودم هیچ گاه ایشان را جدای از رزمندگان و بسیجیان ندیدم و در برخی از موارد لباس های رزمندگان را از جبهه ها به منزل می آورد و می شست.

برادر سردار شهید طوسی با بیان اینكه با همه رزمندگان مهربان و صمیمی و مثل برادر بود ادامه داد: ضمن اینكه شهید طوسی بسیار مقید به توان بالای رزمندگان، احساس مسئولیت، توانمندی در انتخاب نیروهای زبده و توانمند را در دستور كار خود داشت اما هرگز مسئولیت ایشان در لشگر بعنوان مسئول اطلاعات و عملیات و فرمانده موجب نشد كه از احترام به دیگران، دوستی و رفاقت با رزمندگان و بسیجیان دوری كند.

قاسمی طوسی گفت: عدم هراس از دشمن، سختی‌ پذیری، خطرپذیری بالا و بسیاری از صفات مثبت دیگر از ویژگی های مهم سردار محمدحسن قاسمی‌طوسی بود كه از ایشان انسانی متمایز ساخته بود.

برادر شهید با بیان اینكه شهید طوسی فردی مهربان، صمیمی و خانواده دوست بود افزود: حفظ احترام پدر و مادر و اطرافیان و همسر و فرزند، كمك به پدرم در كارهای كشاورزی و دامداری و احترام ویژه به خانواده های شهدا از جمله ویژگی های بارز و مهم این شهید عزیز و گرانقدر بود كه تا آخرین لحظات زندگی شان ادامه داشت.

وی ادامه داد: سردار طوسی اهل سیاست بازی نبود و هر چند به خوبی جریانات سیاسی روز را تحلیل می كرد، اما سیاست بازی و سیاسی كاری نمی كرد و چنان متعهد و ولایت مداری، دنباله روی از روحانیت و حفظ حیثیت و آبروی نظام برای ایشان اهمیت بالایی داشت.

برادر شهید طوسی با تاكید بر ولایت مداری در جامعه گفت: ولایتمداری و دنباله روی از ولی فقیه از تاكیدات وصیت نامه های شهدا و به خصوص سردار شهید طوسی بود كه با توجه به توطئه های مختلف دشمن و شیطنت های گاه و بیگاه استكبار، تابع ولایت بودن و در مسیر ایشان حركت كردن از مهمترین وظایف ما در شرایط كنونی است و به یاد اداشته باشیم كه شهدا رفتند تا نظام و آبروی نظام حفظ شود و لذا نباید از مسیر آنان منحرف شوند و باید همواره پشتیبان ولایت فقیه باشیم.

شهید محمدحسن قاسمی ‌طوسی‌، در سال 1337 در روستای طوس كلای نكا دیده به جهان گشود و در 18 فروردین ماه سال 1366 در سن 29 سالگی در شلمچه با اصابت تركش‌های خمپاره عراقی‌ها به شهادت رسید و مفقود شد و بدن پاكش در سال 1374 بعد از 8 سال گمنامی در نكا تشییع و در گلزار شهدای روستای طوس كلا به خاك سپرده شد.

سردار شهید محمد حسن قاسمی طوسی قائم‌مقام لشگر ویژه 25 كربلا و فرمانده اطلاعات و عملیات مازندران و گیلان در جنگ تحمیلی بود كه از خانواده ایشان دو برادر به نام‌های محمد حسین و محمد ابراهیم نیز به درجه رفیع شهادت نائل آمدند. ك/3

7332/6097