رضا نجاتی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: گردشگرانی از كشورهای ژاپن، ایتالیا، چین، چك، سوئیس، بلژیك، شیلی، پاكستان و مالزی در یك ماه گذشته به شوش سفر كردند.
وی با اشاره به سفر گردشگران آمریكایی به این منطقه برای دیدن آثار باستانی منحصر بفرد منطقه و اثر جهانی چغازنبیل اظهار كرد: این گردشگران برای آشنایی با تاریخ و تمدن ایران زمین بسیار علاقه مند بوده و سفر آنها در سال 93 افزایش یافته است.
فرماندار شهرستان شوش ادامه داد: این گردشگران در سفر یك روزه خود به شوش از گنجینه های میراث فرهنگی، باغ موزه، آپادانا، كاخ داریوش، شهر شاهی، شهر پانزدهم، قلعه شوش، معبد جهانی چغازنبیل و مقبره حضرت دانیال نبی (ع) دیدن كردند.
وی با تشریح ظرفیت های گردشگری شهرستان شوش در زمینه آثار باستانی، زیارتی و طبیعی افزود: سفر گردشگران خارجی به شوش فرصتی برای معرفی هر چه بهتر تمدن ایران باستان و ظرفیت های گردشگری این شهرستان است.
نجاتی با اشاره به روند پیگیری ثبت محوطه باستانی شوش در یونسكو به عنوان یك اثر جهانی گفت: ثبت جهانی شوش، موجب گسترش صنعت گردشگری در ایران و استان خوزستان خواهد شد.
پارسال افزون بر 15 هزار گردشگر خارجی از 42 كشور در سفر به ایران از جاذبه ها و آثار تاریخی شوش دیدن كردند.
شوش از معروف ترین شهرهای دنیای كهن است كه زمانی پایتخت حكومت ایلام و پایتخت زمستانی پادشاهی هخامنشی بود.
شوش با داشتن آثار باستانی منحصر بفرد و اثر جهانی چغازنبیل در هفت تپه، پذیرای جهانگردان خارجی از سراسر جهان است.
زیگورات چغازنبیل كه نخستین اثر باستانی ایران است و به ثبت جهانی رسیده در فاصله 40 كیلومتری جنوب شرقی شوش و 20 كیلومتری هفت تپه در استان خوزستان واقع است.
این سازه در سال 1979 میلادی در فهرست میراث جهانی یونسكو جای گرفت.
شهر شوش در 100 كیلومتری اهواز مركز استان خوزستان واقع است.
2077/6068/7280
دزفول - ایرنا - فرماندار شهرستان شوش گفت: یك هزار و 800 گردشگر خارجی از ابتدای سال جاری تاكنون به شوش سفر كردند كه بیشتر آنان از كشورهای آلمان و فرانسه هستند.