۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۴:۲۱
کد خبر: 81611015
T T
۰ نفر

معرفی جاذبه‌های ایران در نمایشگاه گوانگ ژو چین

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۴:۲۱
کد خبر: 81611015
معرفی جاذبه‌های ایران در نمایشگاه گوانگ ژو چین

پكن - ایرنا - جاذبه‌های فرهنگی و گردشگری ایران در نمایشگاهی كه به میزبانی شهر گوانگ ژو چین برپا شد، در معرض دید علاقمندان به فرهنگ ایران زمین قرار گرفت.

به گزارش ایرنا، در این نمایشگاه كه با عنوان «جاده ابریشم، تبادلات فرهنگی و شكوه تمدنی ایران» و به مدت چهار روز در مركز استان «گواندونگ» چین دایر بود، اماكن تاریخی، فرهنگی و دیدنی ایران در قالب تصاویر و تابلو فرش‌های نفیس به معرض نمایش گذاشته شد.

در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه كه برخی از مسئولین سازمان‌های فرهنگی و رسانه های گروهی استان گوانگ دونگ، سركنسول‌های مقیم شهر گوانگ ژو و تجار چینی حضور داشتند، «علیرضا سالاریان» سركنسول كشورمان به همراه یكی از مسئولین دفتر امور خارجه استان گواندونگ، سخنران افتتاحیه این نمایشگاه بودند.

سالاریان در سخنان خود به جاده ابریشم و جاذبه‌های گردشگری ایران اشاره كرد و علاوه بر معرفی هنر اصیل ایرانی، از «فرش» به عنوان یكی از سمبل های فرهنگ و هنر ایران نام برد.

وی با بیان اینكه صنعت و هنر فرش در ایران از سابقه ای بالغ بر 2 هزار و 500 سال برخوردار است، از آن به عنوان یك صنعت نجیب، هنر زیبا و نمادی از فرهنگ اصیل ایرانی نام برد.

بنابر این گزارش، در نماشگاه «جاده ابریشم، تبادلات فرهنگی و شكوه تمدنی ایران» در گوانگ ژو كه با استقبال خوب مردم و علاقمندان به فرهنگ ایران همراه بود، نمایشگاه عكسی توسط یكی از عكاسان چینی برپا شد كه خاطرات و سفرهای خود به نقاط دیدنی ایران را در قالب تصاویر زیبا به نمایش گذاشت.

نمایش فیلم از جاذبه های گردشگری و اماكن تاریخی ایران و معرفی فرش ایران توسط یك شركت مشترك ایرانی - چینی كه در زمینه فرش فعالیت دارد، از دیگر برنامه های این مراسم بود.

این نمایشگاه كه به مدت چهار روز و با همت سركنسولگری جمهوری اسلامی ایران در گوانگ ژو و همكاری دفتر امور خارجه استان «گوانگ دونگ» در محل باشگاه دیپلماتیك شهر گوانگژو برپا بود، امروز - یكشنبه - به كار خود پایان داد.

شهر گوانگ ژو در خط ساحلی جنوب چین واقع شده و مركز استان «گواندونگ» است. این شهر به دلیل فاصله كم خود با ماكائو و هنگ كنگ و به دلیل دارا بودن مراكز فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، علمی و آموزشی در جنوب چین؛ به «دروازهٔ جنوبی چین» مشهور است.

استان گواندونگ به ویژه دلتای «جو جیانگ» فعالترین منطقه اقتصادی چین به شمار می رود و بخش قابل توجهی از صنایع این كشور در این استان قرار دارد.

براساس گزارش های منتشر شده، درآمد سرانه استان گواندونگ دو برابر درآمد سرانه سایر نقاط چین است.

آساق*1597