به گزارش خبرنگار ايرنا حسين رسولي شامگاه چهارشنبه در نشست شوراي مشاركت هاي مردمي سازمان بهزيستي در فرمانداري قروه افزود: ميزان مشاركت هاي نقدي و غيرنقدي در سال 92 بيش از سه ميليارد و 830 ميليون ريال بود كه با رشد 41 درصدي در سال گذشته به پنج ميليارد و 420 ميليون ريال رسيد.
به گفته وي در شهرستان قروه خيرين و نيكوكاران نگاه ويژه مثبتي به جامعه هدف سازمان بهزيستي داشته اند و همين همت والاي خيرين براي ما ارزشمند است.
رسولي اظهار كرد: ياري كردن و ياري دادن بايد فرهنگ سازي شود و كمك به نيازمند واقعي در هر موقعيت كه باشد بايد به عنوان يك وظيفه انساني، عمومي شود.
او در ادامه افزود: احسان و نيكوكاري كه گاه از آن به انفاق و گاه صدقه تعبير شده، در شرع مقدس اسلام داراي جايگاه بسيار والايي است.
رييس سازمان بهزيستي قروه با اشاره به اينكه ما همواره بايد در كنار محرومان و مستضعفان باشيم، بيان كرد: مسلما اگر انسان طعم فقر را چشيده باشد، خيلي بهتر مي تواند دست دهنده داشته باشد و مستمندان را با بخشش قسمتي از اموال خودياري نمايد.
به گفته وي در حال حاضر در شهرستان قروه در 40 مركز غيردولتي در حوزه هاي اجتماعي، توانبخشي، پيشگيري و سه بخش گروه هاي مختلف جامعه خدمات متنوع ارائه مي نمايد.
رسولي گفت: سازمان بهزيستي در راستاي خدمت به اقشار محروم، نيازمند، آسيب ديدگان اجتماعي، ايتام و زنان سرپرست خانوار، بد سرپرست و معلولين در سه حوزه اجتماعي، توانبخشي و پيشگيري به صورت تخصصي فعاليت مي كند.
وي با اشاره به اينكه مددجويان و معلولين و توان خواهان تحت پوشش از دهك هاي پايين درآمدي جامعه هستند، افزود: همين افراد بيشتر از لحاظ اقتصادي و مالي داراي مشكلات عديده هستند و از طرفي هم اعتبارات سازمان بهزيستي براي برطرف ساختن نيازهاي ضروري مددجويان و معلولين محدود است لذا برآورده ساختن تمام نيازهاي اين قشر به تنهايي از عهده سازمان بهزيستي بر نمي آيد.
وي به مشكلات مددجويان اشاره كرد و افزود: بيشتر مشكلات مددجويان و معلولين در زمينه اشتغال، مسكن، هزينه هاي درماني، اياب و ذهاب، هزينه هاي پرستاري معلولين و بيماران ضايعه نخاعي، هزينه تهيه لوازم پزشكي، بهداشتي و توانبخشي است.
وي هزينه هاي تحصيلي دانش آموزي و دانشجويي، تعمير و بازسازي مسكن، رهن و اجاره مسكن، لوازم ضروري منزل، هزينه هاي ازدواج و جهيزيه، هزينه هاي نگهداري معلولين و سالمندان و از كار افتادگان در منزل و مراكز نگهداري، هزينه كاشت حلزوني، پروتز اعضاء بدن، مناسب سازي محيط زندگي و تامين معيشت روزمره را از ديگر مشكلات افراد تحت پوشش اين سازمان دانست.
رسولي افزود: سازمان بهزيستي توجه به توسعه و راه اندازي حوزه مشاركت هاي مردمي را در سياست كاري خود قرار داده است تا از اين طريق با همت و همكاري خيرين و نيكوكاران و توانمندي هاي آنان، گام موثر و بلندتري در حل مشكلات جامعه هدف خود بردارد.
وي اظهار كرد: امروزه حوزه مشاركت هاي مردمي و حضور خيرين و نيكوكاران در زمينه هاي مختلف همگام و همراه با بهزيستي يك سرمايه واقعي براي اين سازمان است كه در بسياري از موارد ما با كمك همين خيرين توانسته ايم مشكلات خانواده ها را به كلي برطرف نماييم و امروز همان خانواده ها كاملا مستقل و از زير چتر حمايتي بهزيستي خارج و بازتوان شده است.
قروه در 90 كيلومتري شرق سنندج واقع شده است.ك/2
7345/6108
سنندج - ايرنا - رييس سازمان بهزيستيي قروه از رشد 41 درصدي مشاركت هاي نقدي و غيرنقدي مردمي در سال 93 نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.