به گزارش روز چهارشنبه ايرنا به نقل از پايگاه خبري سازمان غذا و دارو ، سيروس بلندنظر با اشاره به اقدامات كميته حلال اداره كل نظارت بر مواد خوراكي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي سازمان غذا و دارو، گفت: جمهوري اسلامي ايران مانند ساير كشورهاي مسلمان و شايد دقيق تر و مبتني بر احكام شيعي، نظارت و كنترل حليت غذاهاي توليدي و به ويژه وارداتي را در دستور كار خود قرار داده است.
وي اظهار داشت: از آنجايي كه وزارت بهداشت و به تبع آن سازمان غذا و دارو، مسوول كنترل و نظارت بر مواد غذايي و آشاميدني، آرايشي و بهداشتي متولي سلامت تعيين شده است بر اساس چنين رويكردي همه اين اقلام كه از مبادي قانوني وارد كشور مي شوند صرفا پس از تاييد مجوزهاي حلال، بررسي حليت و آزمايشات مربوطه، اجازه مصرف در كشور اسلامي ايران را به دست مي آورند.
بلندنظر افزود: در اين زمينه اقدامات بسيار جدي و موثري از جمله تشكيل كميته حلال با هدف بررسي و كارشناسي دقيق گواهي هاي حلال مواد غذايي وارداتي انجام شده است و در صورت نياز حتي اعزام گروه كارشناسي فني و شرعي با هماهنگي دفتر رهبر معظم انقلاب در جهاد كشاورزي جهت بازرسي واحد توليدي خارجي و شركت اعضاي كميته در جلسات حلال داخلي و خارجي به عمل مي آيد.
وي ادامه داد: همچنين اعضاي اين كميته با به اشتراك گذاشتن اظلاعات مربوطه، درصدد ارتقاي سطح علمي و شرعي خود هستند.
كارشناس حلال اداره كل غذا، آرايشي و بهداشتي سازمان غذا و دارو گفت: مردم مسلمان ايران مي توانند هر ماده غذايي داراي مجوز واردات از سازمان غذا و دارو را با اطمينان مصرف كنند.
بلندنظر تاكيد كرد: كميته حلال اداره كل نظارت بر مواد خوراكي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي با تعامل با ساير وزارتخانه ها و سازمان هاي مرتبط عرصه را بر وارد كنندگان غير مجاز تنگ كرده است.
اجتمام(1)**9185**1776
تهران - ايرنا - كارشناس حلال اداره كل غذا، آرايشي و بهداشتي سازمان غذا و دارو گفت: طي سه ماهه اول امسال از ورود چندين كالا به كشور كه حليت آن ها مورد تاييد قرار نگرفت يا حرام تشخيص داده شد، جلوگيري به عمل آمد.