۱۵ مرداد ۱۳۹۴، ۱۶:۴۷
کد خبر: 81710405
T T
۰ نفر
پيام شهداي غواص، غيرت و مقاومت در برابر سلطه گران است

نوشهر – ايرنا – رييس سازمان موزه دفاع مقدس با گراميداشت ياد و خاطره شهداي دفاع مقدس گفت : پيام شهداي غواص ، درس ايثار ، غيرت و مقاومت در برابر سلطه گران است.

سردار مرتضي قرباني روز پنجشنبه در آيين استقبال و تشييع پيكرهاي پاك شهداي غواص مازندران در تنكابن، افزود : ايثار و جوانمردي اين شهدا مقابل دشمنان متجاوز باعث اقتدار ايران اسلامي در جهان شده بگونه اي كه امروز مي توانيم از حقوق مردم اين كشور مقابل دشمنان دفاع كنيم.
وي اظهار داشت : درس اصلي شهداي غواص به ملت ايران اين بوده كه در فضاي انقلاب اسلامي بايد با تمام وجود حريم دين، ميهن، انقلاب و ارزش ها را پاس داشت.
سردار قرباني حضور بي نظير مردم در آيين تشييع پيكر شهداي سرافراز غواص را نشان از وفاداري آنان به آرمان هاي والاي شهيدان دانست و تصريح كرد : شهدا بهترين نمونه و اسوه اين ملت هستند و اگر مي خواهيم نظام عزتمند در عرصه ملي و بين المللي باقي بماند ، بايد راه آنان را ادامه دهيم.
رييس سازمان موزه دفاع مقدس خاطر نشان كرد : زنده نگه داشتن ياد و خاطره شهدا مي تواند نظام مقدس جمهوري اسلامي را در رسيدن به اهدافش بيمه نمايد.
وي به حمايت هاي استكبار جهاني از صدام در طول هشت سال دفاع مقدس اشاره كرد و بيان داشت : در جنگ تحميلي 44 كشور كمك تسليحاتي به صدام دادند و در فتح فاو 300 هزار نفر را شيميايي كردند اما رزمندگان اسلام تا آخرين نفس در برابر آنها ايستادند و جانفشاني كردند.
اين فرمانده دفاع مقدس به الطاف الهي در دوران جنگ تحميلي اشاره كرد و يادآورشد : شهداي ما در جنگ تحميلي بالغ بر 190 هزار نفر مي شد در حالي كه كشور عراق با تمام امكاناتي كه داشت بيش از 760 هزار كشته داشت و اين نشان از حمايت هاي خداوند بزرگ از رزمندگان اسلام بود.
وي در ادامه به توطئه بعثي ها ، آل سعود و صهيونيسم اشاره و تاكيد كرد : بزودي رزمندگان اسلام با عنايت خداوند بر داعش و تكفيري ها پيروز خواهند شد و پوزه آنها را به خاك مي مالند.
مازندران در دوران دفاع مقدس 10 هزارو 400 شهيد تقديم اسلام و انقلاب كرده است.
/1501/7513/1654/1535
۰ نفر