به گزارش خبرنگار ايرنا، اسماعيل احمدي شامگاه شنبه در نخستين نشست كتابخوان در شهرستان قروه، افزود: هدف اين نشست كميت مطالعه نيست بلكه براي كيفي سازي مطالعه در بين اقشار مختلف مردم به ويژه جوانان و بانوان تلاش مي كنيم.
به گفته وي طرح كتابخوان منجر به پاتوق ادبي، فرهنگي و هنري شهرستان مي شود تا كتاب هاي خوب و ارزشمند به عموم جامعه معرفي بشود.
احمدي اظهار كرد: اجراي طرح كتابخوان كه همزمان با سراسر كشور برگزار مي شود گامي مهم در راستاي ترويج فرهنگ كتابخواني و ارتقاي شاخص هاي مطالعه است.
به گفته وي جامعه باوجود سرمايه هاي غني و شايستگي هاي ارزشمند در حوزه فرهنگ به ويژه كتاب، اما به دلايل مختلف تا حدودي نسبت به كتاب نامهربان و نسبت به مطالعه آن بي تفاوت است.
مدير كل كتابخانه هاي كردستان افزود: اين گونه برنامه ها با هدف به اشتراك گذاري كتاب هاي خوانده شده توسط افراد و ترويج فرهنگ مطالعه در قالب معرفي كتاب اجرا مي شود.
وي ايجاد عادت به مطالعه در ميان اقشار مختلف جامعه، اشتراك گذاري كتاب هاي خوانده شده، معرفي كتاب هاي مفيد و كاربردي و ارتقاء و توانمندسازي كتابداران از طريق مطالعه و آشنايي با شيوه هاي استاندارد معرفي كتاب را از ديگر اهداف برگزاري اين طرح بيان كرد.
وي ادامه داد: با معرفي كتاب هاي مفيد و مطالعه شده، عموم علاقمندان درك درستي نسبت به مطالعه كتاب پيدا مي كنند و انتخاب كتاب آسان تر و همچنين اطمينان بيشتري نسبت به مطالعه آن فراهم مي شود.
احمدي با اشاره به معرفي كتابخوانان حرفه ايي، افزود: كتابخوانان حرفه ايي در جامعه مظلوم و ناشناخته اند كه اين نشست باعث آشنايي با نومولفان و نويسندگان كتاب هايي كه تازه منتشر شده اند مي شود.
وي در رابطه با نحوه برگزارش نشست هاي كتابخوان عنوان كرد: زمان برگزاري هر نشست 90 دقيقه است و هر فرد شركت كننده و متقاضي مي تواند در هفت دقيقه گزيده اي از مطالب كتاب مورد نظر خود را با سايرين به اشتراك بگذارد.
احمدي افزود: اجراي طرح كتابخوان كه همزمان با سراسر كشور برگزار مي شود گامي مهم در راستاي ترويج فرهنگ كتابخواني و ارتقاي شاخص هاي مطالعه است.
گفتني است استان كردستان در حال حاضر داراي 46 كتابخانه عمومي نهادي و 32 كتابخانه عمومي مشاركتي با 40 هزار عضو فعال است.
قروه در 90 كيلومتري شرق سنندج واقع شده است.
7345/6108
سنندج-ايرنا- مدير كل كتابخانه هاي عمومي كردستان گفت: در طرح كتابخوان مي توان با معرفي آثار خوب، درك درست و رابطه عاطفي مناسبي بين كتاب و عموم مخاطبين فراهم كرد كه به رشد كتابخواني كمك شود.