۲۷ مرداد ۱۳۹۴، ۸:۳۸
کد خبر: 81723618
T T
۰ نفر

روزي كه زنجيرهاي اسارت شكسته شد...

۲۷ مرداد ۱۳۹۴، ۸:۳۸
کد خبر: 81723618
روزي كه زنجيرهاي اسارت شكسته شد...

كرمانشاه - ايرنا - بيست و ششم مرداد ماه سال 69 روز ورود آزادگان به ميهن اسلامي و روز شكسته شدن زنجير هاي اسارت است كه اين بزرگ مردان، سند ماندگار و يادگار دوران دفاع مقدس هستند.

به گزارش ايرنا يكي از خاطره انگيزترين روزهاي تاريخ انقلاب اسلامي است كه شاهد حضور آزادي مرداني بود كه در راه عهد و پيماني كه با خدا بسته بودند، مجاهدت و استقامت ورزيدند و آنها توانستند در سال هاي زجر و شكنجه، با وجود درد و بيماري جسمي، روح و روان خود را حفظ كنند تا در بازگشت به ايران اسلامي در صحنه هاي مختلف اجتماعي، سرمشق و نمونه اي از صلابت و استقامت مردان و زنان ايران اسلامي باشند.
هنوز خاطره آن روز كه پرندگان عاشق به آغوش وطن بازگشتند در قلبها زنده است، كبوتراني كه انتظار را وسيله اي براي رسيدن به خاك وطن كردند.
آزادگان قهرمان با مقاومت خود در دوران اسارت ابرقدرت هاي جهان را به زانو در آوردند و در حقيقت كمر دشمن را با پايداري و ايستادگي شكستند.
اكنون 25 سال است كه آزادگان سرافراز در اقصي نقاط كشور با كوله باري از خاطره و تجربه در جبهه سازندگي دوشادوش ديگر زنان و مردان ايراني براي آباداني ايران اسلامي مي كوشند.

* 10 سال آزمايش و استقامت در برابر ظلم و جور دشمنان

يك آزاده كنگاوري كه بيش از 120 ماه از عمر خود را در بند رژيم بعثي صدام گذرانده در گفت و گو با خبرنگار ايرنا گفت: در بين كل اسرايي كه در اردوگاههاي عراق وجود داشتند يك هزار و 250 نفر را جدا كرده و آنها را به نام ياران خميني و به قول خودمان بچه هاي خادم به شهر تكريت انتقال دادند.
منوچهر اكبرآبادي كه به مدت 2 سال هم بند سيد علي اكبر ابوترابي در اردوگاههاي 16 و 17 تكريت عراق بوده افزود: تا قبل از اينكه سيد آزادگان (ابوترابي) را به تكريت انتقال دهند شرايط بسيار بد و در عين حال خفقان و دلگيري بود كه با آمدن ايشان سبب شد اسرا از سردرگمي، ندانم كاري، دلگيري ها و دلتنگي ها نجات يابند.
وي با بيان اينكه مهم ترين ويژگي مرحوم ابوترابي راه و روش ايشان در برخورد با اسارت بود گفت: با توجه به روش زندگي كه ايشان در اسارت پياده كرد، اسرا با به كار بردن اين روش، توانستند زندگي بهتري در اسارت داشته باشند.
اكبرآبادي گفت: مرحوم ابوترابي به بچه ها توصيه مي كرد' شما بايد طوري با اسارت برخورد كنيد كه گويا سال ها مي خواهيد اينجا زندگي كنيد' و اين طرز تفكر باعث دلگرمي و روحيه مضاعف به بچه ها مي شد.
وي همچنين گفت: آزادگان غيور با ايثارگري هاي خود پيروزي را براي كشور به ارمغان آوردند و هرگونه تلاش مادي نيز نمي تواند جوابگوي زحمات اين عزيزان باشد.
وي 10 سال اسارت خود را سالهاي آزمايش و استقامت برابر ظلم و جور دشمنان و پايداري بر عهد و پيمان خود با امام(ره) و امت عنوان كرد.
اكبرآبادي افزود: در دوران اسارت آزار و شكنجه هاي بسياري را از سوي ماموران بعثي متحمل شديم ولي اسراي ايراني با اعتقادي كه به اسلام ناب محمدي و آينده كشور داشتند با وجود فشار شكنجه گران عراقي با صبر و بردباري اين دوران سياه را تحمل كردند.

* فرماندار كنگاور: آزاده ها اسوه هاي صبر و استقامت هستند

فرماندار كنگاور نيز در گفت و گو با خبرنگار ايرنا گفت: امام خميني (ره) بنيانگذار انقلاب اسلامي در مورد آزادگان چه زيبا فرمودند: اگر روزي اسرا برگشتند و من نبودم، سلام مرا به آنها برسانيد و بگوييد خميني در فكرتان بود.
شريف خسروي با بيان اينكه آزاده ها نمايشي از ايمان واقعي در مقابل زورگوياني كه به دنبال به زانو در آوردن ايران اسلامي بودند به اجرا گذاشتند گفت: آزاده ها اسوه هاي اصلي صبر و استقامت هستند.
وي با تاكيد بر اينكه وظيفه ما اين است كه از حقوق آزاده ها پاسداري كنيم و راه آنها را ادامه دهيم گفت: آزدگان مصداق بارز مومنان واقعي هستند كه در قرآن كريم به آنها اشاره شده است.
فرماندار كنگاور با بيان اينكه نگرش ها و رفتارها در جامعه تغيير كرده ولي خط و سير اصلي انقلاب تغيير نكرده و ثابت است گفت: 24 سال است كه از آزادي اسرا و ورود آنها به ميهن اسلامي مي گذرد ولي هيچ گونه تغييري در رفتار و افكار آنها به وجود نيامده است.
خسروي در ادامه تاكيد كرد: انتظاري كه از آزاده ها مي رود اين است كه با ايجاد فضاي همدلي و همزباني در نقاط مختلف كشور حقوق اجتماعي افراد را به مردم در حد توان خود آموزش دهند.
وي تاكيد كرد: اين اسوه هاي صبر و استقامت با ارائه راهكارهاي ارزشمند و با تمسك به آرمان هاي انقلاب در راستاي ارتقاي جامعه تلاش كنند.

* آزادگان طلايه داران صبر و مقاومت هستند

رييس بنياد شهيد و امور ايثارگان شهرستان كنگاور نيز در گفت و گو با خبرنگار ايرنا گفت: آزادگان طلايه داران صبر و مقاومت هستند.
بهرام كيهان زاده با اشاره به اينكه 26 مرداد هر سال يادآور رشادت هاي دليرمردان عرصه ايثار است اضافه كرد: سالروز بازگشت آزادگان به خاك پاك ايران اسلامي، نقطه عطفي در تاريخ انقلاب اسلامي محسوب مي شود.
وي شناساندن پيام هاي روشن آزادگان كشور به نسل هاي جديد را امري ضروري خواند و اظهار كرد: نبايد خاطره پيام ها و دلاور مردي ها اين مردان حقيقت بين تاريخ، در سينه هايشان ماندگار شود.
كيهان زاده در ادامه از برگزاري ويژه برنامه هاي مختلف به مناسبت سالروز ورود آزادگان خبر داد و افزود: جشن هاي باشكوهي با حضور آزادگان و خانواده هاي آنان در شهرستان كنگاور برگزار مي شود.
رييس اداره بنياد شهيد و امور ايثارگران كنگاور ديدار با خانواده هاي آزادگان، ديدار با امام جمعه كنگاور و غبارروبي مزار شهدا را از ديگر برنامه هاي سالروز ورود آزادگان به ميهن اسلامي عنوان كرد.
آزاده ها به عنوان يادگاران دفاع مقدس و روزهاي آتش و خون، با گام هاي مطمئن و دل هاي سرشار از عشق و ايمان به خدا و وطن، براي رسيدن به قلّه هاي فتح و ظفر ايستاده اند؛ پس همگان بايد صبوري شان را ارج نهيم.
مجيد رحمتي خبرنگار ايرنا مركز كرمانشاه
7447/8066