۳ شهریور ۱۳۹۴، ۹:۱۴
کد خبر: 81733056
T T
۰ نفر
دانشكده فن آوري هاي صنعت و معدن در خلخال راه اندازي مي شود

اردبيل - ايرنا - مسوول راه اندازي مراكز آموزشي وابسته به دانشگاه محقق اردبيلي از راه اندازي دانشكده فن آوري هاي صنعت و معدن در شهرستان خلخال بر اساس آمايش علمي منطقه خبر داد.

به گزارش روز سه شنبه ايرنا از روابط عمومي دانشگاه محقق اردبيلي ، دكتر داريوش لطيفي با بيان اين كه مراكز آموزشي وابسته به دانشگاه در شمال استان از جمله در پارس آباد ، مشگين شهر و نمين ايجاد شده افزود: ايجاد دانشكده فن آوري هاي صنعت و معدن در خلخال كه امسال تصويب شده با جديت دنبال مي شود.
او اظهار كرد: راه اندازي مراكز آموزشي وابسته به دانشگاه مطالبه اي عمومي است و دانشگاه محقق اردبيلي علاقمند به توسعه فضاهاي آموزشي متناسب با آمايش علمي هر شهرستان است.
لطيفي با تاكيد به اين كه خلخال و كوثر بر اساس مطالعات انجام شده به عنوان قطب معدن در استان شناخته مي شوند گفت: تعداد رشته هاي اين دانشكده فعلا نهايي نشده و تصميمات اوليه اين است كه رشته هاي مرتبط با معدن از جمله استخراج و اكتشاف فعال شود.
رييس دانشكده علوم رياضي در زمينه نحوه بهره گيري از مطالعات زون هاي معدني استان افزود: دانشكده مي تواند از ظرفيت اين مطالعات استفاده كند و بهره برداري از معادن مي تواند با استفاده از ظرفيت دانشكده به صورت علمي انجام شود ، در عين حال مي توان معادن وابسته به دانشكده را نيز تعريف كرد.
وي با تاكيد بر اين كه اين دانشكده يك دانشكده تخصصي است اظهار اميدواري كرد علاوه بر وزارت علوم ، وزارت صنايع و معادن نيز در راه اندازي اين دانشكده حمايت كند.
او افزود: رشته هاي انتخابي در دانشكده كاربردي است و مي توان پس از فارغ التحصيلي فرصت جذب در بازار كار را فراهم كرد.
وي گفت: در زمينه جذب هيات علمي و نيروي انساني دانشكده نيز تدابير لازم انديشيده شده و پتانسيل مناسبي فراهم شده است.
او همچنين از پيگيري براي راه اندازي دانشكده فني و دانشكده كشاورزي در شهرستان كوثر پس از ايجاد زيرساخت هاي لازم خبر داد.
دانشگاه محقق اردبيلي در سال 1357 با نام آموزشكده كشاورزي و با پذيرش 38 دانشجو در رشته كشاورزي عمومي فعاليت هاي آموزشي خود را آغاز كرد.
اين مركز آموزش عالي در سال 1371 از دانشگاه تبريز منتزع و مدتي به صورت مجتمع آموزش عالي به فعاليت خود ادامه داده و در سال 1372 با تبديل آن به دانشگاه با عنوان دانشگاه محقق اردبيلي موافقت شد.
تا سال 1378 در ساختار تشكيلاتي اين دانشگاه فقط 16 گروه آموزشي مصوب وجود داشت.
اين دانشگاه در 201 رشته تحصيلي داتشجو پذيرش كرده و در حدود 11 هزار نفر دانشجو دارد كه در 11 دانشكده مشغول به تحصيل هستند.
از اين تعداد 40 رشته آن در مقطع دكتري ، 84 رشته آن در مقطع كارشناسي ارشد و بقيه در مقطع كارشناسي و كارداني مي باشد.
اين دانشگاه با بهره گيري از تخصص حدود 278 عضو هيات علمي تمام وقت بيش از پيش براي گسترش فعاليت هاي آموزشي و پژوهشي گام بر مي دارد.
6018/6016