به گزارش خبرنگار ايرنا در اين نمايشگاه 30 اثر هنرمند و طراح بوستان ساعي تهران حسين محجوبي به نمايش گذاشته شد.
حسين محجوبي در اين آيين با بيان اينكه همه چيز در اين عالم زيبا و جاودانه است گفت: خوشحالم كه توانسته ام گوشه اي از اين عالم را با استفاده از هنر نقاشي به نمايش بگذارم.
وي با اشاره به بيتي از مولانا با اين مضمون «اگر چرخ وجود من از اين گردش فروماند، بگرداند مرا آن كس كه گردون را بگرداند» افزود: آخرين اثر خود را با الهام از اين بيت نقاشي كردم.
جليل رسولي هنرمند خوشنويس نيز با بيان اينكه 40 سال است با استاد محجوبي و آثار او آشنايي دارم گفت: استاد محجوبي استادي صاحب سبك است و زندگي را در آثار او مي توان ديد.
حبيب درخشاني مدرس و محقق هنرهاي تجسمي نيز با اشاره به سبك و ويژگي آثار نقاشي محجوبي افزود: آثار اين هنرمند يك بهشت خاص و عالم مثالي است و جهان بي نهايت خرد و بي نهايت بزرگ را مي توانيم در آثار وي ببينيم.
وي با بيان اينكه آثار محجوبي از لحاظ زيبايي شناسي و بهره مندي از خط و رنگ در مكتب ايراني، منحصر به فرد است، افزود: وي در آثارش از عناصر مهم نقاشي كلاسيك ايراني؛ خط و نقطه پرداز و قلم گيري و طبيعت بهره برده و در نهايت تركيب هاي زيبايي همچون عالم بي نشان به وجود آورده است.
درخشاني با اشاره به بهره مندي محجوبي از شعر در خلق هنر نقاشي گفت: وي شعر را در آثارش ترسيم نكرده بلكه آثار محجوبي فراتر از تصوير است و به همين دليل من هميشه مورد تاثير آثارش قرار گرفتم و هميشه احساس كردم كه در يك بهشت موعودي هستم كه در عالم ذهن شكل مي گيرد اما واقعيت پيدا مي كند.
وي بازگشت به گذشته در افق آينده را از ديگر ويژگي هاي آثار محجوبي عنوان كرد.
كامبيز درمبخش طراح، كاريكاتوريست و گرافيست نيز در اين آيين گفت: آثار نقاشي محجوبي در همه جا هست و اين يكي از دليلي است كه عامه مردم را به خود جلب كرده است.
وي افزود: محجوبي در مقايسه با جوانان در حوزه هنر بسيار فعاليت مي كند و من استمرار در كارش را ستايش مي كنم.
نعمت الله كيكاووسي كارشناس هنرهاي تجسمي نيز در اين آيين با بيان اينكه استاد محجوبي يكي از مفاخر هنر معاصر ايران است افزود: وي چندين سال در حوزه هنر نقاشي فعاليت مي كند و آثارش زينت بخش موزه ها و مجموعه هاي كشور است.
در پايان اين مراسم تمبر يادبود استاد حسين محجوبي رونمايي شد.
استاد حسين محجوبي نقاش و معمار زبردست سال 1309 در شهر لاهيجان متولد شد.
وي پس از اتمام تحصيل در دبيرستان البرز و اخذ مدرك كارشناسي از دانشكده هنرهاي زيباي تهران و نشان درجه يك هنر در سال 1335 به همراه دوتن از دوستان معمار خود، شركت مهندسين مشاور نماك را تاسيس كرد.
وي بيش از 12 سال رياست دفتر فني سازمان پارك هاي شهرداري تهران را برعهده داشته است.
بر اساس اين گزارش طراحي و اجراي پارك ساعي تهران (سال1351-1342)، بازسازي و مرمت بوستان هاي ملت، جمشيديه، نياوران، لاله در تهران، پروژه هاي طراحي و اجراي فضاي سبز مجموعه استاديوم آزادي، فرودگاه مهرآباد تا ميدان آزادي برخي از فعاليت هاي تخصصي محجوبي در حوزه معماري و شهري است.
اين استاد نقاشي با بيش از نيم قرن مطالعه و تحقيق در سير تحول هنرهاي تجسمي ايران و جهان تاكنون در 56 نمايشگاه انفرادي و بيش از 60 نمايشگاه گروهي در داخل و خارج از كشور شركت داشته و موفق به دريافت جوايز متعددي از مقامات كشورهاي پادشاه نپال، شهردار مسكو، موزه ژرژپمپيدو شده است.
محجوبي سال 1380 نگارخانه آشيان نقش و مهر را براي ايجاد فضاي مناسب درجهت معرفي جوانان هنرمند ايران به دوستداران هنر و فرهنگ ايران و ساير كشورهاي دنيا، تاسيس كرد.
نمايشگاه مروري بر آثار نقاشي استاد حسين محجوبي تا 16 شهريورماه ساعت 14 تا 19 در گالري شماره يك فرهنگسراي ارسباران واقع در خيابان شريعتي، بالاتر از پل سيدخندان، خيابان جلفا ميزبان علاقه مندان است.
تهرام/7245/1831
تهران -ايرنا- نمايشگاه آثار نقاشي حسين محجوبي، هنرمند و معمار لاهيجاني شامگاه جمعه با حضور هنرمندان پيشكسوت هنرهاي تجسمي در فرهنگسراي ارسباران گشايش يافت.