به گزارش ايرنا؛ جاسم جادري شامگاه سه شنبه در جلسه اي با حضور معاون وزير صنعت، معدن و تجارت با اشاره به 9ميليارد دلار سرمايه گذاري انجام شده در منطقه ويژه خليج فارس، اظهار كرد: فعاليتهاي انجام شده در صنايع غرب بندرعباس موجب تحول در اين استان شده است.
نماينده عالي دولت در هرمزگان اضافه كرد: بايد منفعت سرمايه گذاري هاي انجام شده در منطقه ويژه خليج فارس و ديگر صنايع غرب بندرعباس در قالب امور اجتماعي و فرهنگي و به خصوص ساخت بيمارستان، جاده و همچنين حمايت از فعاليت هاي ورزشي به مردم اين استان برسد.
وي از صنايع مستقر در منطقه ويژه اقتصادي صنايع معدني و فلزي خليج فارس بعنوان يكي از عناصر اصلي تشكيل دهنده شوراي توسعه پايدار اين استان نام برد و افزود: ظرفيت هاي هرمزگان در حد ملي، فراملي و حتي جهاني است.
نماينده مردم بندرعباس در مجلس شوراي اسلامي نيز طي سخناني با اشاره به فعاليت هاي انجام شده، ابراز داشت: متاسفانه نگاه مردم اين استان و به خصوص بندرعباس ، به صنايع ايجاد شده در غرب بندرعباس نگاه اميدواركننده اي نيست.
ابوالقاسم جراره اضافه كرد: بايد براي تغيير نگاه مردم تلاش بيشتري كرد طوريكه اين صنايع را متعلق به خودشان بدانند و تعلق خاطر بيشتري پيدا كنند.
اين نماينده مجلس با بيان اينكه صنايع مي توانند نقش موثري در مسائل اجتماعي داشته باشند، خاطرنشان كرد: متاسفانه فعاليت صنايع غرب بندرعباس در زمينه حمايت از فعاليت هاي اجتماعي، فرهنگي و ورزشي كم رنگ است.
معاون وزير صنعت معدن و تجارت نيز در اين جلسه بيان داشت: هرمزگان داراي ظرفيت هاي توسعه اي مناسبي است كه دولت تدبير و اميد براي توسعه همه جانبه آن به خصوص در بخش صنعت و معدن برنامه ريزي كرده است.
مهدي كرباسيان اضافه كرد: بمنظور تامين برق مورد نياز صنايع انرژي بر فعال منطقه ويژه اقتصادي صنايع معدني و فلزي خليج فارس هم اكنون دو نيروگاه به ظرفيت 800 مگاوات در دست ساخت است ضمن اينكه يك نيروگاه 500مگاواتي نيز تا سال آينده به بهره برداري مي رسد.
وي با اشاره به تاكيدات رهبر معظم انقلاب در خصوص توسعه صنايع معدني، گفت: دولت تدبير و اخميد در تلاش است ارزش افزوده ذخاير شناخته شده معدني را با توسعه صناغيع معدني افزايش دهد .
رئيس هيات عامل ايميدرو با تاكيد بر ايجاد صنايع انرژي بر با ظرفيت بالا و اينكه احداث صنايع كوچك و كم ظرفيت اقتصادي نيست، افزود: سرمايه گذاران بايستي در فكر احداث واحدهاي فولادي با ظرفيت 20 ميليون تن در سال باشند.
كرباسيان با اشاره به برنامه ريزي هاي صورت گرفته ابراز اميدواري كرد كه واحدهاي صنعتي اين استان نيز به موازات امور اقتصادي و طرح هاي توسعه اي، به مسائل اجتماعي، خدماتي و فرهنگي هرمزگان توجه بيشتري داشته باشند.
وي همچنين به اكتشافات صورت گرفته در معادن كشور اشاره كرد و گفت: خوشبختانه به 250 ميليون تن ذخيره سنگ آهن، 150 ميليون تن زغال سنگ و 30 تن ذخيره قطعي طلا دست پيدا كرده ايم.
مديرعامل منطقه ويژه اقتصادي صنايع معدني و فلزي خليج فارس نيز با ارائه گزارشي، اظهار داشت: طي سال فعاليت دولت تدبير و اميد نزديك به سه هزار شغل در اين منطقه ايجاد شده است.
مسعود هنديان ميزان با اشاره به سرمايه گذاري 9 ميليارد دلاري در اين منطقه ميزان صادرات صنايع مستقر در آن را يك ميليارد دلار در سال عنوان كرد.
وي از بهره برداري طرح تكميلي اسكله اختصاصي با سرمايه گذاري 560 ميليارد ريال بعنوان يكي از گامهاي اساسي در حمايت از صنايع فولاد و آلومينيوم در منطقه ويژه اقتصادي صنايع معدني و فلزي خليج فارس نام برد.
استان هرمزگان داراي شش منطقه ويژه اقتصادي با كاربري هاي مختلف و همچنين دو منطقه آزاد تجاري كيش و قشم و همچنين يك منطقه آزاد تجاري مصوب در جاسك است.ك/3
6149 /6048/ 3404
استاندار هرمزگان:
منطقه ويژه اقتصادي خليج فارس به الگويي مناسب براي سرمايه گذاري تبديل شده است
۱۰ شهریور ۱۳۹۴، ۲۳:۰۴
کد خبر:
81744386
بندرعباس- ايرنا- استاندار هرمزگان از مناطق ويژه اقتصادي بعنوان يكي از مهم ترين مزيتهاي اين استان نام برد و گفت: منطقه ويژه اقتصادي صنايع معدني و فلزي خليج فارس (بندرعباس) بعنوان الگويي براي سرمايه گذاري در كشور مطرح است.