۴ آبان ۱۳۹۴، ۱۲:۴۴
کد خبر: 81812653
T T
۰ نفر
آمار مرگ و مير ناشي از زخم پاي ديابتي از سرطان هاي شايع بيشتر است

تهران- ايرنا- دبير اجرايي دومين كنگره ملي زخم و ترميم بافت با تاكيد بر لزوم توجه جدي به درمان به موقع انواع زخم ها گفت: طي پنج سال پس از ايجاد زخم پاي ديابتي، آمار مرگ و مير ناشي از اين عارضه از ميزان مرگ و مير ناشي از مجموع سرطان هاي سينه، پروستات و خون بيشتر است.

به گزارش خبرنگار علمي ايرنا، سيدمحمد طبايي روز دوشنبه در نشست خبري دومين كنگره ملي زخم و ترميم بافت در اين مورد توضيح داد: 45 درصد افرادي كه دچار زخم پاي ديابتي مي شوند، در طول پنج سال فوت مي كنند.
وي تاكيد كرد: مسوولان و دست اندركاران حوزه سلامت بايد توجه بيشتري به اين عارضه داشته باشند تا خدمات مطلوب تري در راستاي درمان آن به بيماران ارايه شود.
طبايي، زخم بستر را از ديگر زخم هاي مهم دانست كه سلامت افراد را به خطر مي اندازد و گفت: بر اساس آمارهاي جهاني بين 9 تا 10 درصد بيماران بستري، دچار اين عارضه مي شوند.

** هزينه سالانه بيش از هزار ميليارد تومان براي درمان زخم پاي ديابتي
دبير اجرايي دومين كنگره ملي زخم و ترميم بافت به هزينه هاي صرف شده براي درمان زخم پاي ديابتي در كشور اشاره كرد و گفت: سالانه بالغ بر هزار ميليارد تومان به صورت مستقيم براي درمان اين عارضه هزينه مي شود.
طبايي با بيان اينكه اين بار مالي هنگفت نشان دهنده ضرورت اهتمام و برنامه ريزي جدي تر در اين زمينه است، افزود: در برنامه ريزي ها و سياست گذاري هاي حوزه سلامت، كمتر به اين موضوع توجه شده است.
وي اظهار كرد: اين عارضه علاوه بر هزينه هاي مالي، از كارافتادگي و فوت بيماران را نيز در پي دارد كه ميزان اين تبعات از برخي سرطان ها نيز بيشتر است.
دبير اجرايي دومين كنگره ملي زخم و ترميم بافت در مورد تعداد مقالات ارسال شده به اين كنگره نيز گفت: حدود 50 مقاله به دبيرخانه اين كنگره ارسال شده است كه از اين تعداد 20 مقاله به صورت پوستر ارايه مي شود.
وي افزود: علاوه بر 60 سخنراني علمي، هشت كارگاه تخصصي نيز با موضوعات مرتبط طي سه روز برگزاري اين كنگره ارايه مي شود.
دومين كنگره ملي زخم و ترميم بافت در روزهاي ششم تا هشتم آبان ماه جاري در بيمارستان ميلاد تهران با حضور متخصصان و پزشكان داخلي برگزار مي شود.
علمي(3)1201 ** 1996**1834
۰ نفر