مجتبي زيني وند روز جمعه در گفت و گو با حبرنگار ايرنا فرهنگي، توسعه متوازن مدارس غير دولتي در كشور را از سياست هاي اين وزارتخانه خواند و گفت: سال گذشته بسته حمايتي به منظور توسعه متوازن اين مدارس به استان ها ارسال و تسهيلاتي براي آن ها در نظر گرفته شد.
وي افزود: از توسعه نامتوازن مدارس خاص همچون شاهد و تيزهوشان جلوگيري شده و از مدارس غيردولتي كمك كننده آموزش و پرورش حمايت مي شود.
زيني وند اظهاركرد: مدارس غيردولتي بارمالي بسياري را از دوش دولت برداشته اند و از طرفي مشاركت خوبي در حوزه تعليم و تربيت دارند.
وي درمورد مدرك تحصيلي معلمان در مدارس غير دولتي نيز گفت: سطح مدرك تحصيلي معلمان در مدارس غيردولتي همانند معلمان مدارس دولتي است و در طرح بسته حمايتي آموزش و پرورش از اهميت بسزايي برخوردار است.
آموزش و پرورش براي تحصيل دانشآموزان ، مدارس مختلفي را براي ارايه خدمات آموزشي فراهم كرده است. مدارس دولتي، استعدادهاي درخشان، نمونه دولتي، هيأت امنايي و غير دولتي از جمله مدارسي هستند كه دانشآموزان ميتوانند به تناسب توانايي در آنها ادامه تحصيل دهند.
وزير آموزش و پرورش پيشتر اعلام كرده بود حدود 8.5 درصد دانشآموز كشور در مدارس غير دولتي تحصيل مي كنند كه اگر رقم كلي دانشآموزان را 12 ميليون و 500 هزار نفر در نظر بگيريم چيزي حدود يك ميليون و 60 هزار دانشآموز در مدارس غيردولتي در حال تحصيل هستند.
فراهنگ**1417**1027
تهران - ايرنا - مديركل حوزه مشاركت هاي مردمي وزارت آموزش و پرورش از تحصيل يك ميليون و 200 هزار دانش آموز در مدارس غيردولتي كشور خبر داد.