به گزارش خبرنگار ايرنا، يكي از روحانيون شهرستان بانه در اين ديدار با قدرداني از استاندار كردستان و دولت تدبير و اميد براي تصويب منطقه آزاد بانه مريوان گفت: نظام همواره به اين منطقه عنايت ويژه اي داشته است و مردم فرهنگي استان بويژه شهرستان هاي بانه و مريوان قدردان خدمات انجام شده در راستاي عمدان و آباداني هستند.
ماموستا عبدالله عبداللهي با بيان اينكه تصويب منطقه آزاد بانه مريوان يكي ديگر از عنايت هاي دولت به استان است افزود: فراهم كردن زيرساخت هاي لازم براي راه اندازي اين منطقه و جذب سرمايه گذاران داخلي و خارجي در اين راستا امري مهم بوده و بدون شك نقش موثري در رونق اقتصادي منطقه دارد.
وي خواستار پيگيري مجدانه اين طرح تا تصويب نهايي از سوي استاندار كردستان و ساير دولتمردان شد و اظهار كرد: در اين راستا مردم نيز وطيفه دارند از اين مهم صيانت و پاسداري كنند.
وي در ادامه يكي از مشكلات مناطق مرزي بانه و مريوان را مين روبي عنوان كرد و گفت: روستاها و مناطقي هستند كه هنوز به طور كامل مين روبي نشده اند و از مسوولان تقاضا مي شود اين موضوع را مورد توجه قرار داده و به دغدغه مردم در اين راستا پايان دهند.
ماموستا عبداللهي كولبري را يكي ديگر از معضلات اين مناطق ذكر كرد و افزود: ايجاد منطقه آزاد، پروژه اي زمان بر است لذا از مسوولان انتظار مي رود تا زمان اجراي اين طرح راه حلي براي رفع مشكلات كولبري در اين مناطق مرزي انجام شود.
يكي از فعالان سياسي شهرستان بانه نيز در اين ديدار گفت: با راه اندازي منطقه ازاد تجاري صنعتي بانه- مريوان شاهد توسعه و پيشرفت استان در زمينه هاي مختلف خواهيم بود و خواستار پييگيري اين مهم تا تصويب نهايي هستيم.
خالد ابراهيمي افزود: در راستاي ايجاد اين منطقه بايد مردم شهرستان هاي بانه و مريوان بويژه تجار و بازرگانان همكاري و همفكري براي پيشبرد اين مهم داشته باشند.
وي با تاكيد بر اينكه در راستاي اجراي اين طرح،جاده بانه سقز و بانه به مرز سيرانبند بايد دوبانده شود اظهار كرد: جذب سرمايهگذار،ايجاد تسهيلات به منظور توسعه متوازن منطقه آزاد بانه و مريوان و همچنين صدور رواديد و اجازه تردد تجار دو كشور ايران و عراق از طريق مرز سيرانبند از ديگر موارد لازم در راستاي راه اندازي منطقه آزاد است.
اين فعال سياسي همچنين خواستار تلاش براي ساماندهي معابر كولبري تا اجرايي شدن منطقه ازاد بانه مريوان شد.
مدير خانه اصناف شهرستان بانه نيز در اين جلسه بهبود وضعيت اقتصادي، ارز آوري و رشد توليد ملي، رونق و توسعه كسب و كار و ايجاد اشتغال را از جمله مزيت هاي مناطق آزاد تجاري عنوان كرد.
امين زاده با بيان اينكه فلسفه وجود مناطق آزاد تجاري توازن منطقه اي است اظهار اميدواري كرد با راه اندازي منطقه آزاد، موانع و مشكلات موجود در سطح استان بويژه شهرستان هاي بانه و مريوان رفع شود.
يكي از نخبگان بانه اي و معاون پژوهشي دانشگاه كردستان نيزبا بيان اينكه خبر تصويب منطقه آزاد تجاري صنعتي بانه مريوان بارقه اميدي در دل مردم استان ايجاد كرد گفت: با توجه به وعده هاي دولت در راستاي رفع محروميت در اين مناطق، اين مهم مي تواند شروع اين وعده باشد.
عبدالله سليمي افزود: راه اندازي اين منطقه مي تواند باعث تقويت زيرساخت هاي ديگر از جمله جاده ها و راهها شود و اين مهم مي تواند آغازي بر پايان دردهاي مردم باشد.
وي با اشاره به مرگ چندين كولبر در نقاط مرزي استان در سال هاي گذشته اظهار كرد: راه اندازي منطقه ازاد موجب مي شود كه كولبرها نيز كسب و كاري آبرومند و قانوني براي خود داشته باشند.
اين استاد دانشگاه با اشاره به توسعه اكوتوريسم در استان با راه اندازي منطقه ازاد افزود: ارتباط بيشتر ميان ملت ها و توسعه سياسي از ديگر مزيت هاي راه اندازي منطقه آزاد تجاري است.
استاندار كردستان نيز در اين نشست قول داد كه زيرساخت هاي لازم براي ايجاد اين منطقه فراهم شود و گفت: بدون شك خود منطقه آزاد ما را مجبور به اين كار خواهد كرد و تمام تلاش خود را در اين راستا بكار مي بنديم.ك/4
7348/1904
قدرداني مردم و معتمدين بانه از استاندار كردستان/تلاش براي تصويب نهايي منطقه آزاد
۱۱ آبان ۱۳۹۴، ۲۲:۰۴
کد خبر:
81822831
سنندج- ايرنا- جمعي از معتمدين، روحانيون، اعضاي شوراي شهر و اصناف شهرستان بانه روز دوشنبه در ديدار با عبدالمحمد زاهدي استاندار كردستان، ضمن قدرداني از وي به دليل تلاش براي تصويب منطقه آزاد تجاري صنعتي بانه مريوان، خواستار پيگيري مجدانه طرح منطقه آزاد توسط استاندار تا تصويب نهايي شدند.