به گزارش ايرنا از پايگاه خبري پليس، سردار سرتيپ دوم سيد محمدرضا سيداحمديان افزود: از چهار روز قبل تا چهار روز بعد از اربعين، تيم هاي امدادي ما در مرز آماده باش هستند علاوه بر اينكه تيم هاي امدادي را در مرزهاي شلمچه و چزابه براي ارائه خدمات درماني به معاونت بهداد استان خوزستان معرفي كرده ايم، يگان ويژه و مرزباني هم در اين مرزها با هشت دستگاه آمبولانس و هشت تيم امدادي آماده فعاليت هستند.
به گفته وي بيمارستان فاطمه الزهرا (س) در شهرستان اهواز نيز براي ارائه خدمات درماني تجهيز شده است.
سيداحمديان تصريح كرد: اگر زائران عتبات عاليات هنگام عبور از مرز دچار آسيب ديدگي شوند اين بيمارستان براي پذيرش زائران و پشتيباني از كاركنان ناجا اعلام آمادگي كرده است.
وي با تاكيد بر اينكه ماموريت اصلي ما در قرارگاه اربعين، پيشتيباني از كاركنان كادر ، وظيفه و افرادي است كه در عمليات انتظامي آسيب ديده اند، گفت: با اين حال اگر زائران براي درمان به پايگاه هاي درماني مراجعه كنند، قطعا ويزيت مي شوند و در صورت نياز دارو نيز در اختيار آن ها قرار مي گيرد.
معاون بهداشت، امداد و درمان ناجا با اشاره به وسعت استان ايلام تصريح كرد: يگان ويژه به صورت مستقل با چند گردان و تيم هاي امدادي خود در مرز حضور مي يابد و ما نيز يك دستگاه اتوبوس آمبولانس كه در هفته ناجا (مهرماه) تجهيز كرده ايم را به مرز اعزام مي كنيم.
سردار سيداحمديان گفت: همزمان با اربعين حسيني پنج تيم امدادي مجهز از استان هاي لرستان، كرمانشاه، همدان، مركزي و اصفهان براي هشت روز خدمات رساني امدادي به فرماندهي انتظامي استان ايلام و معاونت بهداد در مرز مستقر مي شوند؛ تقريبا تمام پيش بيني ها انجام شده در صورتي كه براي كاركنان استان ايلام مشكلي پيش آمد با كمك بالگردهاي نيروي انتظامي مجروحان و مصدومان به بيمارستان فاطمه الزهرا (س) اهواز منتقل مي شوند.
وي افزود: پيش بيني كرده ايم كه حداقل 10 هزار نفر از زائران براي دريافت خدمات به پايگاه هاي درماني ما مراجعه مي كنند.
سيداحمديان با بيان اينكه چهار فروند بالگرد در استان ايلام مستقر مي شود، افزود: هر كدام از اين بالگردها آماده انتقال مجروحان و مصدومان احتمالي هستند.
وي تصريح كرد: در برنامه پنج ساله ششم، معاونت بهداد تهيه و تجهيز 10 سامانه سيار كه چهار دستگاه اتوبوس آمبولانس، چهار دستگاه ميني بوس و دو دستگاه كاميونت است و داراي سامانه كوچك درمانگاهي هستند را پيش بيني كرده است؛ در بحث واحد جراحي سيار هم در برنامه پنج ساله ششم، راه اندازي 10 سامانه جراحي سيار پيش بيني شده كه آن هم منوط به رفع مشكلات اعتباري است.
سيداحمديان با تاكيد بر اينكه انتظار داريم بهداري رزمي بيشتر مورد توجه ستاد كل نيروهاي مسلح و هيئت رئيسه ناجا قرار بگيرد، گفت: در حال حاضر در معاونت بهداد با كمبود شديد آمبولانس مواجه هستيم؛ 500 دستگاه آمبولانس با توجه به حجم نيروي انساني موجود در سازمان برابري نمي كند.
وي افزود: آمبولانس يكي از نياز هاي استان هاي مرزي و عملياتي است ما نيازمند آمبولانس هاي تاكتيكي هستيم اين درحالي است كه آخرين مدل آمبولانس هاي ما مربوط به سال دو هزار است.
وي افزود: مقرر شده دو قرارگاه اربعين در مرز شلمچه و چزابه در استان خوزستان و ديگري در مرز مهران در استان ايلام تشكيل شود كه عمده فعاليت ما در مرز مهران است.
وي اضافه كرد: با انجام هماهنگي هاي لازم براي اربعين امسال سه تيم امدادي شامل پزشك، پرستار با تجربه و راننده به همراه آمبولانس را با دارو و تجهيزات رفاهي از استان هاي بوشهر، شيراز و كهگيلويه به مرز استان خوزستان اعزام خواهيم كرد.
اجتمام(1)9105** 1418
استقرار تيم هاي امدادي نيروي انتظامي در مرزهاي شلمچه، چزابه و مهران
۱۶ آبان ۱۳۹۴، ۱۱:۵۶
کد خبر:
81828191
تهران-ايرنا- معاون بهداشت، امداد و درمان نيروي انتظامي گفت: با فرا رسيدن اربعين حسيني و ورود زائران به كربلا، تيم هاي امدادي در مرزهاي شلمچه، چزابه و مهران و 4 بالگرد در استان ايلام استقرار مي يابد.