به گزارش خبرنگار ايرنا، اقتصاد مقاوتي در سالهاي اخير و با توجه به شرايط اقتصادي موجود به يك موضوع مهم براي اشتغالزايي و درآمدزايي براي خانواده ها تبديل شده است.
امروزه در راستاي اقتصاد مقاومتي بسياري از كارآفرينان و افراد جوياي كار با حمايت سپاه و بسيج سازندگي در ارايه تسهيلات به فعاليت و توليد در عرصه هاي اقتصاد مقاومتي روي آورده اند.
يكي از كارآفرينان بازنشسته شهرستان كهگيلويه با هدف توسعه و اشتغالزايي بيشتر به اجراي طرح هاي گلخانه اي روي آورده است.
فضل الله صمديان در اين رابطه به خبرنگار ايرنا با اشاره به علاقه زياد خود به كار كشاورزي گفت: با توجه به وجود زمين كشاورزي در فصول مختلف با دريافت تسهيلات، طرحهاي اقتصاد مقاومتي از جمله توسعه باغ و كشت صيفي جات متنوع را اجرا مي كنم.
وي طرح گلخانه اي سنتي را يكي از طرح هاي خوب و درآمدزا ذكر كرد و افزود:300 ميليون ريال تسهيلات از سوي بسيج سازندگي براي اجراي اين طرح پرداخت شد.
صمديان ظرفيت توليد طرح گلخانه اي خيار سبز را 500 كيلوگرم در هفته ذكر كرد و گفت: سه نفر در اين طرح مشغول فعاليت هستند.
علي حسيني يكي ديگر از كارآفرينان شهرستان كهگيلويه كه با دريافت تسهيلات لازم معرق كاري بر روي چوب را راه اندازي كرده گفت: توجه به ترويج و توسعه طرح هاي اقتصاد مقاومتي علاوه بر اينكه به تقويت روحيه خودكفايي در روستاها كمك مي كند نقش مهمي در درآمدزايي براي خانواده ها نيز دارد.
وي مهمترين عامل موفقيت خود را در حوزه خودكفايي، اجراي طرح هاي اقتصاد مقاومتي بسيج مي داند.
سيد توكل سعدي فارغ التحصيل بخش كشاورزي يكي ديگر از كارآفرينان نمونه روستاي راك در كهگيلويه با راه اندازي طرح پرورش مرغ بومي علاوه بر خودكفايي به توسعه روستاي خود نيز كمك شاياني كرده است.
وي اظهاركرد: در سال 93 با دريافت100 ميليون ريال تسهيلات اقتصاد مقاومتي طرح پنج هزار قطعه اي مرغ بومي راه اندازي شد.
سعدي تصريح كرد: اين طرح علاوه بر تامين اقتصاد خانواده زمينه پس انداز را نيز فراهم كرده است.
رامين دستاران جوان كارآفرين ساكن روستاي سمغان با الگو گرفتن از اقتصاد مقاومتي توانسته است با راه اندازي كارگاه قالي و گليم بافي نياز شهرستان كهگيلويه را تامين و زمينه اشتغال 37 بانوي بيكار اين روستا را نيز فراهم كند.
فرمانده سپاه ناحيه دهدشت نيز در اين رابطه به خبرنگار ايرنا گفت: از ابتداي سال جاري تاكنون 92 پروژه اقتصاد مقاومتي در اين شهرستان اجرا شده است.
سرگرد سعيد برومند زاده با اشاره به اينكه 30 پروژه از اين طرحها به بهره برداري رسيده است ،افزود: طرحهاي باقي مانده تا پايان سال جاري نيز به بهره برداري مي رسند.
برومند زاده اعتبار اين طرحها را 15 ميليارد ريال ذكر كرد و گفت: 150 نفر در اين طرح ها مشغول فعاليت هستند.
وي با بيان اينكه درسطح شهرستان و روستاهاي آن استعدادهاي فراواني در زمينه اقتصاد مقاومتي وجود دارد افزود: بايد از اين ظرفيت ها به نحو احسن براي اشتغالزايي و توسعه استفاده شود.
شهرستان كهگيلويه با 132 هزار نفر جمعيت داراي 365 روستاي بزرگ و كوچك است.
7531/1662
ياسوج - ايرنا - اقتصاد مقاومتي يك از رويكردهاي مورد تاكيد مقاوم معظم رهبري است كه شرايط امروز كشور به آن نياز جدي دارد و بيشتر كارآفرينان و افراد جوياي كار در شهرستان كهگيلويه با اجراي اين طرحها علاوه بر اشتغالزايي افراد بيكار درآمد زيادي نيز در اين راستا بدست مي آورند.