جعفرصادق اسكندري در مصاحبه با خبرنگار ايرنا افزود: اين واحدهاي توليدي در سال هاي گذشته و به خاطر مشكلات اقتصادي و شرايط تحريم توان ادامه فعاليت هاي اقتصادي و توليدي خود را از دست دادند.
وي اضافه كرد: دولت با به كارگيري سياست هاي اقتصادي و تمهيدات لازم سعي كرده اين واحدهاي صنعتي را دوباره به چرخه توليد برگرداند كه در مرحله نخست اين طرح 400 واحد توليدي با هشت هزار و 500 نفر نيروي كار انتخاب شده است.
وي اظهار كرد: از اين تعداد واحدهاي توليدي امسال 75 واحد با توجه به نوع مشكلات و نوع محصول توليدي آنها، با به كارگيري سياست هاي بانكي، معافيت هاي مالياتي و تمديد دوباره تسهيلات دريافتي از حالت ركود خارج و دوباره وارد چرخه توليد شدند.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربايجان غربي گفت: يكي از مهمترين موارد در راستاي كمك به ادامه كار واحدهاي توليدي فعال و فعاليت دوباره واحدهاي راكد، سنجش وضعيت توليد و عارضه يابي عدم توليد اين واحدهاست كه بايد مسئولان دستگاههاي اجرايي مرتبط در اين خصوص با اهتمام ويژه وارد عمل شوند.
اسكندري با اشاره به وجود يك هزار و 850 طرح صنعتي در آذربايجان غربي افزود: در سال جاري 250 طرح صنعتي در سطح استان انتخاب شدند كه پس از بررسي نوع فعاليت و پيشرفت فيزيكي، براي 85 طرح پروانه فعاليت صادر شده است.
وي اضافه كرد: طرح هاي صنعتي استان پس از دريافت پروانه فعاليت به عنوان يك واحد توليدي صنعتي مي توانند فعاليت خود را شروع كنند.
آذربايجان غربي يكي از استانهاي درگير با مشكل واحدهاي توليدي راكد، غيرفعال و نيمه فعال در كشور است و از دو هزار و 800 واحد صنعتي و توليدي مستقر در اين استان، افزون بر يك هزار واحد با مشكلات متعدد سرمايه اي، در وضعيت راكد هستند.
3020/2093
مهاباد- ايرنا- رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربايجان غربي گفت: بر اثر راكد ماندن 900 واحد توليدي در اين استان بيش از 18 هزار نفر نيروي كار، شغل خود را از دست دادند.