'مسعود جلالي' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمي ايرنا با اشاره به اين كه راه اندازي شبكه ملي اطلاعات، مزيت هاي شبكه هاي اجتماعي بومي را چندين برابر مي كند، افزود: با تحقق اين موضوع شرايط مناسبي فراهم مي شود تا مردم بجاي استفاده از پيام رسان هاي خارجي به سمت شبكه هاي اجتماعي بومي رغبت پيدا كنند.
وي به مزيت هاي شبكه ملي اطلاعات اشاره كرد و گفت: حمايت از توليدكنندگان محتوي، افزايش سرعت دريافت و ارسال اطلاعات و توسعه امنيت در فضاي مجازي از جمله مزاياي راه اندازي شبكه ملي اطلاعات است.
جلالي بر لزوم حمايت از شبكه هاي اجتماعي بومي بخش خصوصي تاكيد كرد و گفت: قوانين، مقررات و دستورالعمل ها بايد طوري تدوين شود تا حمايت مناسب از فعالان بخش خصوصي اين حوزه به عمل آيد.
شبكه ملي اطلاعات متشكل از زيرساختهاي ارتباطي، مراكز دادهي توسعه يافته داخلي دولتي و غيردولتي و همچنين زيرساختهاي نرمافزاري است كه در سراسر كشور گسترده شده است. اين شبكه ظرفيت لازم براي 'نگهداري و تبادل امن اطلاعات داخلي دركشور به منظور توسعهي خدمات الكترونيكي' و 'دسترسي به اينترنت' از طريق بستر ارتباطي باند پهن سراسري براي كاربران خانگي، كسبوكارها و دستگاههاي اجرايي را فراهم ميكند.
** تمايل اندك كاربران ايراني به شبكه هاي اجتماعي بومي
جلال در بخش ديگري از سخنانش از استقبال كمرنگ كاربران ايراني از شبكه هاي اجتماعي داخلي مانند بيسفون، ساينا و سلام خبر داد و تاكيد كرد: نگاه به شبكه هاي اجتماعي بومي بايد تغيير كند تا كاربران ايراني استفاده بيشتري از اين فناوري هاي بومي كنند و بهره گيري از آنها در جامعه نهادينه شود.
جلالي بر لزوم خودباوري در بين محققان و پژوهشگراني ايراني تاكيد كرد و گفت: با توجه به اين كه برخي از محققان ما به خودباوري دست نيافته اند، معمولا دنباله رو مجموعه ها در كشورهاي پيشرفته هستند و اين روند بايد تغيير يابد. ما بايد براساس نياز جامعه اقدام به ايجاد و راه اندازي شبكه هاي اجتماعي كنيم.
جلالي تاكيد كرد كه با خودباوري مي توانيم به بسياري از دستاوردهاي مهم در اين حوزه دست يابيم و زمينه استفاده و ارائه خدمات مطلوب به كاربران ايراني را فراهم كنيم.
** نسخه 3 نرم افزار پيام رسان سلام فعال مي شود
مدير پروژه شبكه اجتماعي بومي سلام به فعال شدن نسخه 3 اين پيام رسان در آينده نزديك خبر داد و گفت: نسخه 2.8 آن نيز چند روز گذشته به مناسبت اربعين حسيني فعال شد تا زائرين كربلا از خدمات آن يهره كافي ببرند.
وي به مزيت هاي پيام رسان سلام اشاره كرد و گفت: اين مجموعه دو امكان اينستاگرام و تلگرام را براي كاربران خود فراهم كرده است، در اين پيام رسان كاربران علاوه بر استفاده از امكانات شبكه اجتماعي از موضوعاتي مانند لايك، فالو كردن و كامنت نيز بهره مي برند.
جلالي با اشاره به اينكه اين نرم افزار از دو قسمت عمومي و خصوصي تشكيل شده است، گفت: در بخش خصوصي كاربران مي توانيد گروه هاي اختصاصي مانند تلگرام را تشكيل دهند.
علمي ** 1201 **2017
راه اندازي شبكه ملي اطلاعات، موثر در اقبال عمومي به شبكه هاي اجتماعي بومي
۴ آذر ۱۳۹۴، ۱۶:۳۴
کد خبر:
81853969
تهران - ايرنا - كارشناس حوزه فناوري و اطلاعات گفت: كيفيت اپليكيشن ها، اعتمادآفريني و راه اندازي شبكه ملي اطلاعات عامل موثري در اقبال عمومي مردم به شبكه هاي اجتماعي بومي است.