۱۴ آذر ۱۳۹۴، ۱۰:۴۶
کد خبر: 81865236
T T
۰ نفر

سند آمايش سرزميني مازندران به تصويب رسيد

۱۴ آذر ۱۳۹۴، ۱۰:۴۶
کد خبر: 81865236
سند آمايش سرزميني مازندران به تصويب رسيد

ساري - ايرنا - سند آمايش سرزميني مازندران بر پايه چهار محور پايداري محيطي زيستي ، اجتماعي ، اقتصادي و فرهنگي پس از هشت سال تلاش و بررسي ها و استفاده از نظرات كارشناسان و مديران امروز ( شنبه ) در ششمين جلسه شوراي برنامه ريزي استان به تصويب رسيد .

به گزارش ايرنا، سند آمايش سرزميني مازندران در قالب 22 هدف كلان ، 48 راهبرد و 412 اقدام و سياست اجرايي تهيه و تدوين شده است.
اميد علي پارسا رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان مازندران در اين جلسه گفت: سند آمايش سرزميني مازندران براي تصويب نهايي به شوراي برنامه ريزي كشور ارسال مي شود.
وي افزود: محور اين سند بر اساس برنامه ريزي براي پايداري محيطي زيستي ، اجتماعي ،اقتصادي و فرهنگي استان مازندران است.
وي تصريح كرد: مديريت پايش و نظارت بر اقدامات عملياتي در اين سند ديده شده است.
وي به مشكلات ساخت و ساز هاي بي رويه و خارج از طرح هاي جامع و تفصيلي در جلگه ، دشت و كوهپايه هاي استان مازندران اشاره كرد و گفت: بررسي ها نشان مي دهد كه در بسياري از فعاليت هاي اقتصادي كه در شهرهاي ساحلي استان مازندران انجام مي شود ، شماره حساب ها و نقل و انتقال پول در خارج استان به ويژه در پايتخت انجام مي شود.
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي مازندران اظهار داشت: زير پهنه مازندران به شرق ، مركزي و غربي تقسيم بندي شده است.
به گفته پارسا ، 30 درصد از تهيه و تدوين سند آمايش سرزميني مازندران با مشاركت استادان دانشگاه هاي ملي استفاده شده است .
وي با بيان اينكه سند آمايش سرزميني مازندران با مشاركت چهار استاندار تهيه شده است، خاطر نشان كرد: در تهيه اين سند از تمامي استادان و كارشناسان دانشگاههاي مازندران استفاده شده است و تمام آنان در اين سند همكاري لازم را داشتند.
ربيع فلاح استاندار مازندران در اين جلسه گفت: با توجه به برنامه ششم توسعه كشور ، تهيه و تدوين و تصويب سند آمايش سرزميني استان گام مهم در توسعه پايدار استان است.
وي با بيان اينكه تهيه و تدوين سند آمايش سرزميني مازندران از سال 1385 آغاز شده است، افزود: اين سند بر اساس وضعيت فعلي و ظرفيت هاي استان تهيه شده است.
وي تصريح كرد: از اين پس تمام تصميمات بايد بر اساس سند آمايش سرزميني مازندران صورت بگيرد.
استاندار مازندران تاكيد كرد: پس از تصويب سند آمايش سرزميني ، طرح هاي خلق الساعه براي توسعه مازندران پذيرفتني نيست ،چرا كه نبايد به سند آمايش سرزميني استان خدشه اي وارد كند.
وي گفت: تمام مديران و كارشناسان استان بايد اين سند را سر لوحه برنامه ها و طرح هاي خود قراربدهند.
فلاح بيان داشت: اين سند آمايش سرزميني مازندران بر اساس افق و چشم انداز 1404و 1414 تهيه شده است.
به گزارش ايرنا سند آمايش سرزميني مازندران از 23 اعضاي اصلي شوراي برنامه ريزي استان كه 22 نفر حاضر بودند با 22 راي به تصويب رسيد. ك/2
6990/6097