هماهنگی گرایش های مختلف اصولگرایی آسان نیست/جامعتین محور وحدت اصولگرایان

تهران- ایرنا- سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: در درون جناح اصولگرا گرایش های مختلفی وجود دارد كه هماهنگی این گرایش ها با توجه به خاستگاه های حزبی، سازمانی و گروهی كار آسانی نیست.

كمال سجادی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا با بیان این كه انسجام در سطوح آیات موحدی كرمانی، مصباح و یزدی و احزاب اصولگرا وجود دارد، افزود: اگر اصولگرایان بتوانند به اتحاد و انسجام قابل قبول تا 75 و 80درصد برسند، اكثریت مجلس آینده از آن اصولگرایان خواهد بود.
وی اظهار كرد: جبهه پیروان خط امام و رهبری با 18 حزب هم بر این عقیده است كه با محوریت جامعه روحانیت مبارز و اتحاد رسیدن به انسجام بعید نیست.
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت:‌ اصولگرایان چاره ای جز انسجام و ائتلاف ندارند؛ از این رو كه همه احزاب اصولگرا با وجود اختلاف علایق و سلایق با هم متفق القول هستند كه باید این انسجام باشد.
سجادی افزود: اما زیر ساخت هایی چون ملاقات آیات موحدی كرمانی، مصباح و یزدی وجود دارد كه وحدت و انسجام اصولگرایان جزو مطالب اساسی این بحث ها بوده و تاثیرات و بازتاب خوبی بویژه در جامعه روحانیت مبارز داشته است.
وی اضافه كرد:‌ با حمایت آیت الله موحدی كرمانی در این زمینه، مجموعه ای كه می تواند از اصولگرایان برای شورای هماهنگی اصولگرایان دعوت كند همین جامعه روحانیت مبارز است.
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: ما هم همواره اعلام كرده ایم كه محوریت ما جامعتین بوده و در این زمینه جامعه روحانیت مبارز به دلیل ساختار حزبی ای كه دارد پیشتاز است.
سجادی ادامه داد: چون تلاش جامعه روحانیت مبارز برای دعوت از اشخاص حقیقی و حقوقی اصولگرا برای تشكیل شورای هماهنگی است، ملاقات های این آیات تاثیرات مثبتی داشته و خبرهای امیدوار كننده ای شنیده ایم.
وی اظهار كرد: در وحدت، ائتلاف و انسجام اصولگرایان همه متفق القول هستند اما این كه چگونه عملیاتی شود بر عهده جامعه روحانیت مبارز است كه در این زمینه طراحی هایی دارند.

**اصولگرایان در زیرساخت ها هماهنگند/نظر سنجی ها علمی نیست
این كارشناس جامعه شناسی سیاسی، نظرسنجی های انجام شده در خصوص میزان گرایش مردم به جناح اصلاح طلب و اصولگرا را غیر علمی دانست و افزود: 25 دلیل دارم كه مردم به اصلاح طلبان گرایش نخواهند داشت.
سجادی اضافه كرد: یكی از این دلایل این است كه در بین اصلاح طلبان در معنا و مفهوم اصلاح طلبی اختلاف وجود دارد؛ به عنوان نمونه؛ نظریه پردازان اصلاح طلب در شباهت گفتمان اصلاح طلبی با مشروعیت نظرات متضاد دارند و در مورد دیگر مسایل اساسی بین اینها تفاوت عقیده بسیار است.
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: اصلاح طلبان هنوز تكلیف خود را با موضوع فتنه روشن نكرده اند؛ فتنه چیزی است كه مردم خودجوش در 9دی آمدند و علیه آن شعار دادند و این در حافظه تاریخی مردم ما ثبت و ضبط شده است.
سجادی افزود: اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری اعلام كردند كه هفت درصد آرا را دارند و این چگونه می تواند(بر اساس نظرسنجی ها) 80درصد شود و علاوه بر این مسایل دیگری هم در بین اصلاح طلبان وجود دارد.
وی ادامه داد: همانگونه كه اختلاف در احزاب اصلاح طلبی وجود دارد، این اختلاف ها در بین اصولگرایان هم وجود دارد و این گونه نظرسنجی ها باید از اعتبار و وقایع علمی برخوردار باشد.
این فعال سیاسی اضافه كرد: اصولگرایان دست كم در چند زیرساخت هماهنگ هستند؛ اول این كه گروه مرجعی دارند و اعتقاد به قانون اساسی، انقلاب اسلامی و تبعیت از ولایت فقیه در اصولگرایان به دلیل زیرساخت محكم مشترك است.
سجادی یادآور شد: اما در طیف اصلاح طلبان در مورد قانون اساسی پراكندگی بسیاری وجود دارد و یا در شهرستانی كه یك نماینده می خواهد، هفت نامزد اصلاح طلب به میدان آمده اند.
اصولگرایان امیدوارند با توجه به نشست های مكرر آیات موحدی كرانی، مصباح و یزدی در آینده نه چندان دور به یك ائتلاف و اجماع نظری در خصوص ارائه فهرست در انتخابات آتی برسند.
سیام * 6084**1429
۰ نفر