۳ دی ۱۳۹۴، ۹:۳۴
کد خبر: 81892189
T T
۰ نفر

سه هزار دانش آموز دزفولي ميراث بان شدند

۳ دی ۱۳۹۴، ۹:۳۴
کد خبر: 81892189
سه هزار دانش آموز دزفولي ميراث بان شدند

دزفول - ايرنا - سرپرست اداره ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري دزفول گفت:با اجراي مرحله سوم طرح ملي ميراث بان در اين شهرستان بيش از سه هزار دانش آموز به عنوان ميراث بان انتخاب شدند.

يعقوب زلقي روز پنجشنبه در گفت و گو با ايرنا هدف از اجراي اين طرح را حفاظت و صيانت از ميراث تاريخي و فرهنگي دزفول عنوان كرد و گفت:با اجراي اين طرح آموزش هاي لازم در جهت حفظ آثار باستاني به دانش‌آموزان در زمينه ميراث فرهنگي ارايه شد.
وي با اشاره به اينكه دزفول نخستين شهر در استان خوزستان مي باشد كه طرح ميراث بان در آن اجرا شده است گفت:طرح ميراث بان در مرحله نخست در سطح پنج آموزشگاه و در مرحله دوم در هشت آموزشگاه شهرستان دزفول اجرا شد.
زلقي با بيان اينكه در مرحله سوم اجراي اين طرح بيش از 500 دانش آموز مدارس روستاهاي محدوده چغاميش و جندي شاپور دزفول به عنوان ميراث بان انتخاب شده اند افزود:از آنجا كه دانش آموزان مشغول به تحصيل در محدوده باستاني چغاميش و جندي شاپور بيشتر با آثار باستاني آشنايي دارند لذا آموزش هاي لازم در جهت حفاظت از اين آثار ارزشمند تاريخي به آنها ارايه گرديد.
وي گفت:در راستاي اجراي طرح ملي ميراث بان در مدارس دزفول با هماهنگي مديريت آموزش و پرورش اين شهرستان خط ميخي نيز به دانش آموزان آموزش داده شد به طوريكه اين دانش آموزان اكنون توانايي خواندن كلماتي از خط ميخي را دارند.
زلقي طرح ميراث بان را يك طرح ارزنده در راستاي احياي ميراث فرهنگي و آثار تاريخي منطقه دانست و گفت: طرح ميراث بان هفت مرحله دارد كه اكنون سه مرحله آن در مدارس دزفول اجرا شده است.
73 هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصيلي در مدارس دزفول تحصيل مي كنند.
در دزفول آثار متعدد باستاني از دوره هاي مختلف تاريخ وجود دارد.
جندي شاپور و چغاميش از جمله آثار باستاني دزفول مي باشند كه شهره جهاني دارند.
7278/6068