۱۷ دی ۱۳۹۴، ۱۳:۵۳
کد خبر: 81911286
T T
۰ نفر
دبير هيات عالي گزينش: روش هاي گزينش بايد به روز شود

رشت - ايرنا - دبير هيات عالي گزينش با يادآوري پانزدهم دي ماه سالروز صدور فرمان تاريخي امام (ره) مبني بر تشكيل نهاد گزينش، بازنگري روش هاي گزينش را يك ضرورت خواند و گفت: اين روش ها بايد به روز شود.

به گزارش خبرنگار ايرنا، اسدالله وطني روز پنجشنبه در جمع گزينشگران استان گيلان در رشت افزود: دستورالعمل ها بايد بازبيني شوند چرا كه در جايي ممكن است اعمال سليقه شده و يا دقيق نباشد.
وي با اشاره به فرمان امام (ره) مبني بر تشكيل نهاد گزينش، مطالعه نكته هاي مطرح شده براي گزينشگران را يك ضرورت خواند و بيان كرد: با مطالعه و عمل به اين فرمان ها ، گرفتاري هاي اداري در ارائه خدمات به مردم به كمترين حد خواهد رسيد.
دبير هيات عالي گزينش با اشاره به اينكه بايد براي گزينش اعتدال يعني جلوگيري از تنگ نظري و مسامحه را رعايت كرد، اظهار داشت: براساس قانون بايستي روش نوين و برنامه هاي گزينش روزآمد شود و مراقب باشيم به نظام يا فرد ظلم نشود.
وطني ارتقاي جايگاه گزينش، سازمان گزينش، رتبه بندي گزينش و روش هاي گزينش را از جمله مباحث كارگروه هايي كه در اين راستا تشكيل شده، عنوان و بيان كرد: تا كنون به نتايج خوبي در اين زمينه ها رسيده ايم .
وي با تاكيد بر رعايت همه موارد در گزينش گفت: اگر كسي در گذشته اشتباه كرده و اكنون خود را اصلاح كرده و تطبيق داده، نبايد به رفتار آن زمان آن فرد در مصاحبه رجوع شود.
وي قبول اصل گزينش را موضوعي بديهي دانست و گفت: كارگروهي نيز براي ارزشيابي ها و هيات هاي رسيدگي به تخلفات فرد و اينكه هر ساله مورد ارزيابي قرار بگيرد، تشكيل داده ايم.
دبير هيات عالي گزينش با اشاره به اينكه تمامي افراد و حتي گزينشگران در معرض لغزش هستند، گفت: در همه حال نيازمند رعايت اخلاق هستيم از اين رو بايستي براي خودسازي تلاش كنيم.
وي گزينش را داراي دو جنبه اداري و خودسازي خواند و اضافه كرد: گزينشگران نيز بايد علم و اطلاعات خود را به روز كنند و قبل از محاسبه شدن، مسائل اخلاقي و اسلامي را مد نظر قرار دهند.
وطني از تشكيل كارگروه هايي براي رسيدگي به تخلفات گزينشي خبر داد و گفت: اين كارگروه مربوط به موارد تخلفي گزينشگران است كه در موارد بسيار نادري، اتفاق افتاده است.
* استاندار گيلان: نبايد پاك دستي اكثر مديران نظام اسلامي خدشه دار شود
استاندار گيلان نيز گفت: نبايد بگذاريم پاك دستي اكثر مديران نظام اسلامي توسط افرادي كه در فكر منافع شخصي خود مي‌باشند، خدشه‌دار شود.
محمدعلي نجفي افزود: اگر افراد گزينش شدند، به آن‌ها اعتماد كنيد و مسئوليت دهيد تا خلاقيت و نو‌آوري ايجاد شود.
وي با اشاره به سفارشات امام راحل (ره) در انتخاب افراد اصلح در نظام اداري كشور اظهار كرد: انتخاب افراد براساس شايستگي، مهارت، خلاقيت، تخصص، تعهد و مسئوليت همواره از مباحث اساسي در مديريت منابع و روابط انساني در دنيا بوده و هست.
استاندار گيلان يكي از مشكلاتي كه امروزه در فعل و انفعالات سياسي و تغيير دولت‌ها مشاهده مي‌شود ترديد در واگذاري مسئوليت پس از انتخاب افراد عنوان و خاطرنشان كرد : بايد محيطي براساس اعتماد و خوش بيني فراهم شود و اگر افراد گزينش شدند، به آن‌ها اعتماد كنيد و مسئوليت دهيد تا خلاقيت و نو‌آوري ايجاد شود.
وي بر جلوگيري از زير سوال بردن شرافت و كرامت افراد در گزينش‌ها تأكيد كرد و افزود : اگر انتخاب اصلح توسط گزينش گران شكل بگيرد، از بروز مشكلات پس از آن جلوگيري مي‌شود.
استاندار گيلان حضور افراد همراه با انديشه‌ دولت در پست‌هاي سياسي را لازم دانست و گفت: كسي كه نمي‌تواند مقبوليت دولت در جامعه را درك كند، نبايد در پست‌هاي سياسي دولت به كارگيري شود.
وي افزود : در اين ميان افرادي كه نظام را قبول دارند بايد در شغل‌هاي تخصصي حضور داشته باشند و با اعتماد كامل كار به آنها سپرده شود.
نجفي بر ضرورت تجليل از مديران كار آزموده براساس شايسته سالاري تأكيد و اضافه كرد : مديران ارشد دستگاه‌ها، گزنيش و حراست بايد در به جا بودن تشويق‌ها و تنبيه‌ها دقت لازم را داشته باشند.
وي گفت: رئيس جمهوري در نشست‌هاي مشترك بين دولت و استانداران درخصوص اينكه راضي نيستم يك ريال از پول ملت نابجا و بي موقع توسط استاندار و يا مديري جابه جا شود، تأكيد دارد.
در پايان اين همايش، شماري از مديران برتر هسته‌هاي گزينش دستگاه‌هاي اجرائي استان تجليل شدند.ك/2
7296/2007
۰ نفر