به گزارش خبرنگار ايرنا، عليرضا آشناگر شامگاه دوشنبه در نشست هم انديشي اصحاب رسانه با نماينده ولي فقيه در استان كردستان كه به مناسبت روز بسيج رسانه در سنندج برگزار شد، افزود: در انتخابات پيش رو نقش رسانه ها در تحقق حضور حداكثري مردم در اين عرصه سرنوشت ساز، بسيار مهم و ويژه است.
وي ادامه داد: وظيفه همه ما ايجاد شور انتخاباتي و فراهم كردن مشاركت حداكثري مردم است لذا انتظار مي رود رسانه ها در اين مسير با تمام توان وارد عمل شوند.
معاون سياسي امنيتي استاندار كردستان خاطرنشان كرد: اگر مشاركت بالا رود انتخاب نيز بهتر مي شود.
آشناگر به رشد 63 درصدي داوطلبان حضور در انتخابات مجلس خبرگان و 120درصدي آمار داطولبان مجلس شوراي اسلامي در استان اشاره كرد و گفت: براي اينكه شور انتخاباتي را ايجاد كنيم بايد عوامل موثر در تحقق مشاركت حداكثري را تبيين كنيم و در اين مسير نيز انتظار داريم رسانه ها با گسترش اميد در بين مردم و بازتاب موانع پيش روي حضور حداكثري، رسالت خود را انجام دهند.
وي افزود: انتخابات تجلي حضور مردم در تعيين سرنوشت خود است اما تبليغات انتخابات هم آسيب ها و آفت هايي دارد كه اين آفت ها موجب ايجاد شكاف هايي در حوزه هاي مختلف مي شود لذا رسانه ها بايد كمك كنند تا مانع از ايجاد اين شكاف ها شوند.
معاون سياسي امنيتي استاندار كردستان گفت: در دوره تبليغات كانديداهاي مجلس متاسفانه بدون در نظر گرفتن منابع موجود در كشور وعده هاي زيادي از سوي نامزدها ارايه مي شود و مي خواهند با افزايش هيجان، آراي بيشتري را جلب كنند.
آشناگر ادامه داد: در مناطقي كه تركيب جمعيتي و قومي وجود دارد كانديداها به سوي تك قطبي كردن جمعيت پيش مي روند و لعاب قوميتي به اين مهم مي زنند لذا ما نبايد اجازه دهيم كه جمعيت قطبي شود.
وي اظهار داشت: برخي رويدادهاي اجتماعي زمينه اين را دارد كه به رويدادهاي سياسي و امنيتي تبديل شود لذا انتظار داريم رسانه ها از دامن زدن به اين رويدادها پرهيز كنند و راهكارهاي مقابله با تهديد شبكه هاي اجتماعي در اين خصوص را نيز به مسئولان ارايه دهند.
معاون سياسي امنيتي استاندار كردستان گفت: شبكه هاي اجتماعي در آستانه انتخابات هم مي توانند نقش آفريني مثبتي داشته باشند و هم مشكلاتي را ايجاد كنند.
آشناگر افزود: گاهي اوقات براي تصميم يك نهاد و يا يك رفتار در شبكه هاي اجتماعي كمپين هايي تشكيل مي شود كه اينها يك خطر جدي است و بايد رسانه ها اين خلاها را پوشش دهند و در اين شبكه ها نقش آفريني كنند.
وي در پايان خاطرنشان كرد: انتظار داريم كه رسانه ها در تقويت دستاوردهاي نظام و دولت در منطقه تلاش بيشتري نمايند و مردم و نامزدهاي انتخاباتي را به پرهيز از دامن زدن به هيجانات رهنمون شوند و آنان را در مسير رفع موانع توسعه استان قرار دهند.
7351/6108
معاون سياسي امنيتي استاندار كردستان:
رسانه ها نهضت برنامه خواهي از كانديداها را راه اندازي كنند
۲۲ دی ۱۳۹۴، ۹:۴۲
کد خبر:
81917169
سنندج- ايرنا- معاون سياسي امنيتي استاندار كردستان گفت: رسانه ها بايد نهضت برنامه خواهي از كانديداها را راه اندازي كنند تا آنان فكر نكنند كه با احساس و هيجان مي توانند به آراي مردم دست پيدا كنند.