۲۳ دی ۱۳۹۴، ۱۵:۱۲
کد خبر: 81919340
T T
۰ نفر
الگوي دولت تدبير و اميد، هوشمندسازي اداري و دولت دانا است

رشت - ايرنا - رئيس مركز فناوري اطلاعات، ارتباطات و امنيت نهاد رياست جمهوري گفت: هوشمندسازي اداري و دولت دانا، الگوي نهاد رياست جمهوري در دولت تدبير و اميد است.

به گزارش خبرنگار ايرنا، عطالله ملكي تبار روز چهارشنبه در مراسم رونمايي از شش طرح زيرساخت فناوري اطلاعات و خدمات دولت الكترونيك در گيلان، با بيان اين مطلب، هوشمند و مدرن بودن خدماتي كه به مردم ارائه مي شود، افزايش مشاركت مردم و واحدهاي كسب و كار و تصميم گيري و تصميم سازي براساس دانش سازماني را از ويژگي هاي دولت دانا ذكر كرد.
وي با اشاره به مزاياي ارائه خدمات دستگاه هاي اجرايي از طريق الكترونيك اظهار كرد: ساماندهي امور مديريتي امروز بسيار پيچيده شده و تصميم گيري ها ديگر به صورت سنتي امكانپذير نيست و اكنون، اين دولت هاي هوشمند هستند كه تصميم سازي مي كنند.
ملكي تبار توسعه شبكه دولت را از جمله تحولاتي خواند كه در يك سال اخير بوجود آمده و خاطرنشان كرد: شبكه دولت از سال 76 شكل گرفته و بتدريج رشد كرده و اكنون در استان گيلان به 860 نقطه رسيده است.
وي تصريح كرد: حدود 12 هزار نقطه در كشور به هم متصل هستند و از 30 سامانه استفاده مي كنند و بر همين اساس، در شبكه دولت، بستري ايجاد شده كه سامانه هاي دولتي بتوانند در سامانه يكپارچه پيام الكترونيك دولت با هم در تعامل باشند.
ملكي تبار سه راهبرد پيش بيني شده در دولت براي بهره گيري از فناوري ها را ايجاد محيط تسهيل كننده براي دولت، تشكيل ساختار مديريت يكپارچه دولت همراه و فراگير و فرهنگ سازي خدمات دولت همراه عنوان كرد.
وي با بيان اينكه اتوماسيون اداري استانداري گيلان در حال توسعه است، افزود: با اتصال به شبكه دولت، بايد زمينه بهره گيري از اين ظرفيت در راستاي ارتقاي فضاي سرمايه گذاري و توسعه استان مهيا شود.
استاندار گيلان نيز در اين جلسه گفت: فضاي جديد نظام اداري از سمت غير شفاف بودن و بي تحرك بودن به سمت شفافيت پيش مي رود كه در همين راستا، از سال گذشته هر ماه يك فرآيند بهبود ساختار را در استان داشته ايم.
محمدعلي نجفي با بيان اينكه طي دو سال گذشته، گام هاي بلندي در بخش ارتباطات و فناوري اطلاعات برداشته شده، به مزاياي الكترونيكي شدن دولت اشاره و اضافه كرد: بايد اين فناوري موجب كاهش هزينه ها و فساد اداري شود.
وي يكي از تاكيدات رئيس جمهوري را شفاف سازي در همه بخش ها عنوان و بيان كرد: بايد زماني كه ارباب رجوع نامه اي را به بخش دولتي ارجاع مي دهد، بداند نامه اش در چه مرحله اي قرار گرفته است.
نجفي رضايتمندي مردم را تكليف مسئولان دانست و افزود: همه تكليف داريم در زمينه از بين بردن فساد اداري و چابك سازي دولت كه در نهايت به رضايتمندي مردم منجر مي شود، بكوشيم و شبكه متصل دستگاه ها و شفاف سازي، مي تواند نقش موثري در اين رضايتمندي داشته باشد.
نجفي با اشاره به اقدامات و پروژه هاي بخش ارتباطات و فناوري اطلاعات در گيلان گفت: با اجرايي شدن پروژه ها، سال آتي جايگاه اين استان از بيست و ششم به چهارم در بخش ارتباطات و فناوري اطلاعات ارتقاء مي يابد.
وي خاطرنشان كرد: تمامي دستگاه هاي اجرايي بايد حداكثر تا فروردين ماه سال آينده، به شبكه الكترونيك متصل شوند و تمامي مكاتبات به صورت الكترونيكي انجام شود.
وي از سازمان مديريت و برنامه ريزي استان و فرمانداران خواست اهتمام خود را براي فراهم كردن زمينه متصل شدن تمامي دستگاه ها به شبكه الكترونيكي انجام دهند.
نجفي اضافه كرد: بايد فضا را به گونه اي فراهم كنيم كه بتوانيم بحث هوشمندسازي اداري و دولت دانا و توانا و مشاركت مردم را براي توسعه داشته باشيم.
امروز (چهارشنبه) شش طرح زيرساخت فناوري اطلاعات و خدمات دولت الكترونيك در گيلان در مراسمي با حضور استاندار گيلان، معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات و رئيس مركز فناوري اطلاعات، ارتباطات و امنيت نهاد رياست جمهوري به بهره‌برداري رسيد.ك/2
7296/2007