۱۴ بهمن ۱۳۹۴، ۱۶:۴۲
کد خبر: 81948095
T T
۰ نفر

فراخوان جشنواره ايده پروري گردشگري در مشهد

۱۴ بهمن ۱۳۹۴، ۱۶:۴۲
کد خبر: 81948095
فراخوان جشنواره ايده پروري گردشگري در مشهد

مشهد- ايرنا- مدير مراكز رشد پارك علم و فناوري خراسان گفت: نخستين جشنواره ايده پروري گردشگري با عنوان 'ديوار' به منظور شناسايي ايده هاي نو و افراد متخصص اين عرصه در مشهد برگزار مي شود.

حجت الاسلام هاشم مهذب رحيم زاده روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران هدف اين جشنواره را شناسايي و انتخاب افراد داراي ايده هاي نو و متخصص در اين عرصه اعلام كرد.
وي افزود: در اين چارچوب افراد منتخب با حمايت مركز رشد، كسب مهارتها و آموزشهاي لازم ايده خود را تبديل به مدل كسب و كار با قابليت اجرايي مي كنند تا به اين ترتيب نوعي كارآفريني در كنار خدمت به زائران و گردشگران در اين زمينه فراهم شود.
مدير مراكز رشد پارك علم و فناوري خراسان از جوانان علاقه مند، متخصصان و تحصيلكردگان رشته هاي مرتبط با حوزه گردشگري خواست تا با ارائه ايده هاي نو در جشنواره ديوار حضور پررنگي داشته باشند.
وي ادامه داد: ثبت نام جشنواره از 15 بهمن جاري از طريق سامانه اينترنتي به آدرس www.didarfestival.ir آغاز مي شود.
حجت الاسلام مهذب رحيم زاده گفت: با پذيرش اوليه ايده، افراد و گروههاي منتخب در دوره آموزش كسب و كار در 13 اسفند ماه شركت مي كنند و در نهايت جشنواره روزهاي 20 و 21 بهمن ماه برگزار مي شود.
وي افزود: افراد منتخب با حمايت مركز رشد پارك علم و فناوري خراسان به مرحله شتاب وارد مي شوند و كسب و كار پرورش يافته ايده اوليه خود را عملياتي مي كنند.
مدير مراكز رشد پارك علم و فناوري خراسان ادامه داد: جشنواره ديوار از سوي اين مركز و با مشاركت معاونتهاي فرهنگي و اقتصادي شهرداري مشهد برگزار مي شود.
وي همچنين گفت: ايجاد زيرساختهاي مرتبط با شهر زيارتي در كلانشهر مشهد و پاسخگويي همه جانبه به نيازهاي زائران و مسافران نيازمند بهره مندي از توان تخصصي در اين عرصه است.
او افزود: در شهرهاي گردشگري با زيرساخت گردشگري زيارتمدار در جهان شاهد تاثير اين نوع گردشگري در سيماي شهر و سازماندهي خدمات ويژه در بخش هاي مختلف هستيم.
وي ادامه داد: از جمله اين شهرها مي توان به واتيكان، لهاسا و فاطيما اشاره كرد كه با توان تخصصي در جهت تقويت صنعت گردشگري زيارت، زيرساخت سازي كرده اند.
مدير مراكز رشد پارك علم و فناوري خراسان گفت: مشهد نيز به عنوان كلانشهر مذهبي كه قالب گردشگري زيارت را دارد به شكل قابل توجهي داراي ظرفيتهاي فراواني است اما نيازمند حضور توان تخصصي و ايده هاي نوآورانه براي خدمات دهي و ميزباني از زائران مي باشد.
هشت مركز رشد در پارك علم و فناوري خراسان وجود دارد كه شامل مركز رشد جامع و فناوري اطلاعات، مركز رشد فناوري كشاورزي و مركز رشد فناوريهاي فرهنگي و زيارت و سه مركز رشد در شهرستانهاي گناباد، نيشابور و تربت حيدريه هستند.
پارك علم و فناوري خراسان سال 1381 تاسيس شده و پيش از اين به نام سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي فعاليت مي كرد. پاركهاي علم و فناوري حلقه هاي واسط بين صنعت و دانشگاه هستند تا متخصصاني كه داراي ايده، طرح و محصول مي باشند با حمايتهاي پارك، ايده خود را به صنعت تبديل كنند يا اگر صنعت مشكلي دارد توسط اين شركتهاي تحقيق و توسعه حل شود.
7496/1858