به گزارش خبرنگار ایرنا، رئیس پارك علم و فناوری استان گلستان روز دوشنبه در آیین افتتاح این مركز گفت: مركز رشد واحدهای فناور شرق استان گلستان، اولین واحد از هفت واحد اقماری در نظر گرفته شده برای مناطق مختلف استان گلستان است كه امروز فعالیت خود را آغاز می كند.
موسی حسام افزود: با وجود زمان كم دو سه ساله كه از راه اندازی پارك علم فناوری گلستان می گذرد، اقدامات خوب و موفقی انجام شده و تعداد شركت های ثبت شده در پارك علم و فناوری از 70 شركت گذشته كه از این تعداد 34 شركت، دانش بنیان بوده و ند شركت نیز از شركت های برتر كشور هستند.
وی اقتصاد مقاومتی را از برنامه های اصلی كشور اعلام كرد و گفت: یكی از مهمترین مولفه های اقتصاد مقاومتی دانش بنیان بودن آن است و فعالیت های پارك های علم و فناوری و مراكز رشد، در این زمینه می تواند بسیار تاثیرگذار باشد.
رئیس پارك علم و فناوری استان گلستان با بیان اینكه تبدیل ایده فنی نخبگان به دانش و محصول نهایی نیازمند حدود 50 نوع حمایت و خدمات است، خاطرنشان كرد: تنها حمایت مالی و تسهیلات در این زمینه كارگشا نیست.
وی یادآور شد: پارك های علم وفناوری و مراكز رشد همه این حمایت ها را ارائه می كنند و دست نخبگان و صاحبان ایده های برتر را می گیرد تا بتوانند ایده خود را تبدیل به دانش فنی كرده و محصول نهایی را روانه بازار كنند.
دكتر حسام با تقدیر از فرمانداری، شهرداری و شورای شهر گنبدكاووس برای همكاری در راه اندازی مركز رشد واحدهای فناور شرق استان گلستان گفت: تقویت شركت های دانش بنیان از اولویت های فعالیت ما محسوب می شود كه كاری زمانبر است و ثمردهی و شكوفایی آن احتیاج به زمان دارد.
در این مراسم مسئول مركز رشد واحدهای فناور شرق استان گلستان نیز در سخنانی با بیان اینكه شركت های دانش بنیان، محور اقتصاد مقاومتی محسوب می شوند، ابراز امیدواری كرد كه در سایه فعالیت پارك های علم و فناوری ومراكز رشد شاهد استفاده از توان نخبگان خود و صدور محصولات دانش بنیان بوده و برای اداره كشور نیازمند فروش نفت نباشیم.
مهدی عمرانی با بیان اینكه دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی با مشكل اشتغال مواجه هستند گفت: در شش سال آینده سالانه یك میلیون و 500 هزار نفر فارغ التحصیل دانشگاهی داریم كه به معنای لزوم ایجاد شغل برای 9 میلیون دانش آموخته دانشگاه ها است.
وی افزود: پارك های علم و فناوری و مراكز رشد و بهترین راه ایجاد اشتغال برای دانش آموختگان است كه نخبگان دارای ایده و كارآفرینان را حمایت می كند.
مسئول مركز رشد واحدهای فناور شرق استان گلستان با تشریح اهداف مراكز رشد گفت: پارك های علم و فناوری و مراكز رشد از طریق ایجاد همكاری بین مراكز تحقیقاتی و بازار كسب و كار می تواند حلقه مفقوده در این زمینه را پر كند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدكاووس نیز در این مراسم با اشاره به وجود افراد نخبه و برتر در این شهرستان كه حائز رتبه های برتر در كنكور می شوند، از مسئولان پارك علم و فناوری استان خواست توجه ویژ] به این شهرستان داشته باشند.
محمد حمیدی با ابراز خرسندی از راه اندازی مركز رشد واحدهای فناور در این شهرستان و تقدیر از همكاری شهرداری و شورای اسلامی شهر برای در اختیار قراردادن ساختمان مناسب برای استقرار این مركز، ابراز امیدواری كرد: این مركز راهنمای خوبی برای نخبگان منطقه باشد و كمك موثری به تبدیل ایده های آنان به محصول نهایی بكند.
در این مراسم لوح تقدیر استاندار گلستان به عبدالمجید قزلجه شهردار گنبدكاووس تقدیم شد كه در آن از همكاری این نهاد و نیز شورای اسلامی شهر گنبدكاووس در راه اندازی مركز رشد واحدهای فناوری شرق استان تقدیر شده است.
فراهم آوردن امكانات و زیرساخت های لازم برای توسعه واحدهای فناور، ایجاد زمینه كارآفرینی و حمایت از نوآوری و خلاقیت كارآفرینان، دانش آموختگان و فناوران، ایجاد زمینه های لازم برای تجاری سازی دستاوردهای تحقیقاتی و محصولات فناورانه، كمك به رونق اقتصاد محلی مبتنی بر اقتصاد دانش بنیان و توسعه شبكه همكاری بین بخش های تحقیقاتی و محیط های كسب وكار از جمله مهمترین فعالیت های مراكز رشد محسوب می شود.
1860
گنبدكاووس - ایرنا - در هشتمین روز از دهه مبارك فجر انقلاب اسلامی، مركز رشد واحدهای فناور شرق استان گلستان در شهرستان گنبدكاووس افتتاح شد.