۲۳ بهمن ۱۳۹۴، ۱۷:۱۵
کد خبر: 81960791
T T
۰ نفر
معاون میراث فرهنگی خراسان رضوی گفت: توسعه گردشگری بستر تحقق اقتصاد مقاومتی است

گناباد- ایرنا- معاون گردشگری اداره كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی گفت: توسعه بخش گردشگری یكی از بسترهای تحقق و بسط اقتصاد مقاومتی محسوب می شود.

سید جواد موسوی روز جمعه در حاشیه بازدید جمعی از فعالان گردشگری خراسان رضوی از قنات قصبه و دیگر آثار تاریخی و گردشگری گناباد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: توسعه گردشگری نقش مهمی در اشتغال و كارآفرینی دارد زیرا به ازای جذب هر 25 گردشگر بطور متوسط یك شغل در این بخش ایجاد می شود
وی همچنین گفت: استفاده از ظرفیت ثبت قنات قصبه گناباد در فهرست آثار جهانی یونسكو برای توسعه و رونق گردشگری نیازمند عزم همگانی همه مسئولان بخشهای مختلف و مردم است.
معاون اداره كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی افزود: این قنات از ظرفیتهای مهم گردشگری استان و حتی كشور است كه با فرهنگ سازی و اطلاع رسانی مناسب می توان از بستر ثبت آن در سازمان یونسكو برای توسعه كمی و كیفی گردشگری نهایت بهره را گرفت.
وی در ادامه گفت: با توجه به طی روند ثبت قنات قصبه گناباد در فهرست آثار جهانی یونسكو نخستین تور آشناسازی فعالان گردشگری نیز به همین شهرستان اختصاص یافت.
موسوی افزود: نخستین تور آشنایی فعالان گردشگری خراسان رضوی با حضور مدیران دفاتر مسافری و راهنمایان گردشگری استان به بازدید تاریخی و گردشگری شهرستان گناباد اختصاص یافته و به تدریج سایر نقاط استان را شامل می شود.
وی ادامه داد: شركت كنندگان در برنامه ضمن آشنایی با این آثار بستر را برای جذب گردشگر به آن نقاط فراهم می كنند.
معاون اداره كل میراث فرهنگی خراسان رضوی گسترش كمی و كیفی تورهای گردشگری داخلی و آشنایی نسبت به فرهنگ و آداب و رسوم و جاذبه های تاریخی و بومی خراسان را از اهداف مهم این اقدام ذكر كرد.
وی گفت: كویرنوردی و بومی گردی با هدف شناخت ظرفیتها و جاذبه های مناطق كویری و بومی خراسان رضوی از رویكردهای و برنامه های مهم به شمار می رود.
موسوی افزود: بر این اساس تلاش می شود جاذبه های تاریخی و گردشگری هر شهرستان به عنوان برند آن مناطق معرفی شوند و بسیاری از این ظرفیتها كه تاكنون در برخی موارد ناشناخته باقی مانده بودند دوباره احیاء و در فرهنگ مناطق مختلف تبیین گردد.
50 نفر از مدیران بخشهای دولتی و خصوصی حوزه گردشگری و دفاتر خدمات مسافرتی، آژانسهای هواپیمایی و راهنمایان گردشگری خراسان رضوی از ظرفیتها و توانمندیهای گردشگری شهرستان گناباد بازدید كردند.
گناباد دارای 250 اثر تاریخی و معنوی است كه از این تعداد 142 اثر به ثبت ملی رسیده است. چهار موزه باستان شناسی، مردم شناسی، آب و موزه روستایی زعفران هم در این شهرستان دایر است.
گناباد در 287 كیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.
2095/1858