۱۱ اسفند ۱۳۹۴، ۲۳:۲۶
کد خبر: 81986597
T T
۰ نفر
نيروي انساني توانمند ضرورت تحول نظام آموزش و پرورش است

گناباد - ايرنا - مديركل آموزش و پرورش خراسان رضوي گفت: تربيت نيروي انساني و مديران توانمند از ضرورت هاي تحقق نظام تحول بنيادين آموزش و پرورش است.

به گزارش ايرنا سيدجواد حسيني سه شنبه شب در نشست شوراي آموزش و پرورش گناباد بر استفاده از ظرفيت هاي موجود براي تحقق اين مهم تاكيد كرد و افزود: يكي از ملاكهاي تامين نيروي انساني توانمند و كارآمد متناسب با نيازهاي اين بخش، جذب نيروي دانش آموخته از دانشگاه فرهنگيان است و دولت تدبير و اميد و وزارت آموزش و پرورش توجه خاصي به اين امر دارند.
وي با اشاره به اينكه در دولت گذشته 160 هزار نفر شبه معلم و با تحصيلات غيرمرتبط وارد بدنه آموزش و پرورش و عرصه تعليم و تربيت دانش آموزان شدند، گفت: ما سختي هاي كمبود نيروي انساني را تحمل مي كنيم ولي حاضر نيستيم از خارج از بدنه دانشگاه فرهنگيان نيرو جذب كنيم.
وي تربيت ديني و اخلاقي، اجتماعي و سياسي، حرفه اي و اقتصادي و هنري و زيبايي شناختي دانش آموزان را از ديگر بسترهاي تحقق اهداف نظام تحول بنيادين در آموزش و پرورش دانست.
مديركل آموزش و پرورش خراسان رضوي گفت: با هدف افزايش تعامل با بخشهاي مختلف براي توسعه كمي و كيفي اين بخش با 80 درصد دستگاههاي اجرايي استان تفاهم نامه منعقد شده كه بايد اين تفاهم نامه ها بومي سازي شده و براي رشد بخش آموزش و پرورش شهرستانها مورد عنايت قرار بگيرند.
حسيني ديگر اقدام مهم براي كاهش مشكلات اين بخش را آزادسازي اقتصاد در آموزش و پرورش از طريق فروش و تعويض املاك بلااستفاده با بناهاي مشابه در ساير ادارات، با هدف افزايش ارزش افزوده اين بخش ذكر كرد.
وي با اشاره به ظرفيتهاي آموزش و پرورش گناباد، خواستار راه اندازي شعبه دانشگاه فرهنگيان در اين شهرستان شد و نسبت به پيگيري اين مساله قول مساعد داد.
حسيني گفت: 227 پروژه در بخش آموزش و پرورش بعد از پيروزي انقلاب اسلامي در شهرستان گناباد به بهره برداري رسيده و 20 طرح نيز در حال اجرا است.
وي با اشاره به اينكه ما مدير حاشيه ساز در آموزش و پرورش خراسان رضوي لازم نداريم، گفت: مديران اين بخش بايد همگاني بودن آن را باور داشته باشند و رويكردها و برنامه ريزي هاي خود را متناسب با اين مسائل ترسيم و جهت دهي كنند.
مديركل آموزش و پرورش خراسان رضوي همچنين در جمع مربيان پرورشي شهرستان گناباد گفت: مربيان اين بخش بايد با بهره گيري از هويت ديني، ملي، ارزشي، انقلابي و خانوادگي دانش آموزان براي تعليم و تربيت آنان در راستاي اهداف و آرمانهاي نظام جمهوري اسلامي و سبك زندگي اسلامي و تربيت ديني گام بردارند.
فرماندار گناباد هم گفت: اين شهرستان با وجود ظرفيتهاي بسيار در بخش آموزش و پرورش با تنگناهاي زيادي در اين بخش مواجه است كه از جمله آنها مي توان به كمبود نيروي انساني، فرسودگي فضاي آموزشي، جمعيت دانش آموزي به نسبت گستردگي جمعيت گناباد مي توان اشاره كرد.
محمدعلي نبي پور گفت: با بازنشستگي 60 درصد نيروهاي فعلي آموزش و پرورش گناباد در چند سال آينده كمبود نيروي انساني اين بخش به صورت يك آسيب جدي خود را نمايان مي سازد.
وي تصريح كرد: همچنين جمعيت دانش آموزي به نسبت گستردگي مناطق شهري و روستايي گناباد موجب افزايش هزينه هاي آموزش و پرورش گناباد شده است و با وجود اين تنگناها به طور كامل دانش آموزان در اين شهرستان از خدمات اين بخش بهره مند هستند.
با حضور مديركل آموزش و پرورش خراسان رضوي دو طرح عمراني آموزشي در گناباد به بهره برداري رسيد.
براي اجراي اين طرحها شامل سالن اجتماعات اداره آموزش و پرورش و نمازخانه مدرسه شهيد مقيمي گناباد در مجموع يك ميليارد و 150 ميليون ريال اعتبار هزينه شده است.
افتتاح دارالقرآن كريم مدارس دوستدار و الزهراء(س) گناباد از ديگر برنامه هاي سفر يك روزه مديركل آموزش و پرورش خراسان رضوي به شهرستان گناباد بود.
17 هزار و 500 دانش آموز در 221 مدرسه شهرستان گناباد تحصيل مي كنند.
2095/5132