۱۷ اسفند ۱۳۹۴، ۱۰:۳۷
کد خبر: 81993098
T T
۰ نفر

ستاري:سرمايه گذاري خطرپذير در كشور بايد تقويت شود

۱۷ اسفند ۱۳۹۴، ۱۰:۳۷
کد خبر: 81993098
ستاري:سرمايه گذاري خطرپذير در كشور بايد تقويت شود

تهران-ايرنا-معاون علمي و فناوري رياست جمهوري با بيان اينكه براي تبديل ايده به سرمايه و بازار بايد بسترهاي لازم فراهم شود، گفت:در دو سال گذشته بر روي سرمايه گذاري خطرپذير براي تبديل ايده به ثروت فعاليت هاي زيادي انجام شده و بايد اين امر در كشور تقويت شود.

به گزارش خبرنگارعلمي ايرنا، سورنا ستاري روز دوشنبه در حاشيه آيين برگزاري دومين هم انديشي فعالان اقتصاد دانش بنيان و نوآوري با محوريت بررسي مسايل و مشكلات مالياتي شركت هاي دانش بنيان در پژوهشگاه نيرو در جمع خبرنگاران افزود: در اين راستا سيستم هاي شتاب دهنده را در كشور راه اندازي كرده ايم، اكنون چندين شركت در حوزه شتاب دهنده ها فعال هستند و مي توان ايده را در بستر اين شركت ها تبديل به ثروت كرد.
وي اظهاركرد: شركت هاي شتاب دهنده در دانشگاه ها و پارك هاي علم و فناوري مستقر هستند، در اين راستا تعداد پارك هاي علم و فناوري در حال افزايش است به طوري كه روز گذشته سي و هشتمين پارك علم و فناوري در كشور راه اندازي شد.
ستاري گفت: اقتصاد دانش بنيان يكي فرهنگ جمعي است و همه ما بايد در كنار هم اين فرهنگ را توسعه دهيم براي اينكه بتوانيم عدد قابل توجهي از اقتصاد كشور را از حوزه دانش بنيان داشته باشيم.
وي يادآور شد:ما وارث اقتصادي هستيم كه پايه اش نفت است و يك فرهنگ غلط با خود آورده است و اين فرهنگ بايد تغيير كند، تمام توجه دولت در دو سال گذشته نيز اين امر بوده و همانطور كه در ابلاغ هاي مقام معظم رهبري نيز در خصوص اقتصاد مقاومتي آمده يكي از پايه ها و ركن اصلي اقتصاد مقاومتي، اقتصاد پايه دانش است.
ستاري افزود:اقتصاد پايه دانش يعني اينكه چه طور از دانش، ثروت ايجاد كنيم و بتوانيم آن را سرپا نگه داريم، در كشور ديگر نمي توانيم از درآمدهايي كه از محل نفت و گاز به دست مي آيد بتوانيم نيازهاي كشور را برآورده كنيم بايد به اين سمت برويم كه از پتانسيل 32 ميليون جوان بين 20 تا 32 سالي كه در كشور داريم و حدود 5 ميليون دانشجويي كه نيروي انساني فوق العاده ما در منطقه به حساب مي آيد بتوانيم استفاده كنيم.

** عمده ايرانيان خارج كشور در شاخه مهندسي فعاليت دارند
ستاري يادآور شد: تعامل با ايرانيان خارج از كشور از سال جاري از سوي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري آغاز شده و در اين راستا از ايرانيان خارج از كشور در كنفرانس ها، شركت ها استفاده مي شود.
وي بيان كرد: در ماه هاي اخير شتاب بازگشت ايرانيان خارج از كشور به ايران افزايش يافته، بيشتر اين افراد تمايل به فعاليت در شركت هاي دانش بنيان را دارند.
وي يادآور شد: از 120 ايراني كه به كشور بازگشته اند برخي جذب هيات علمي و بيشتر آنها در شركت هاي دانش بنيان مستقر و فعال شده اند.
وي گفت: در خارج از ايران حدود 50 هزار دانشجو كه تقريبا يك درصد جمعيت دانشجوي كشور است مشغول به تحصيل هستند كه عمدتا 80 درصد آنها در حوزه مهندسي فعالي مي باشند، ايرانياني كه به كشور بازگشته اند بيشتر تمايل به راه اندازي شركت هاي دانش بنيان در حوزه مهندسي دارند.
علمي**9340**9132**1440
۰ نفر