به گزارش ايرنا ، حجت الاسلام محمد علي نكونام روز سه شنبه در جمع ائمه جماعات مساجد مجري «طرح پيوند نوجوانان و جوانان با مساجد» افزود: بايد مساجد استان را از اين روزمرگي و بيتحركي نجات داد.
وي «طرح پيوند نوجوانان و جوانان با مساجد» را مهم دانست و گفت:اين طرح پس از تحليل و بررسي در شوراي عالي مساجد استان به تصويب رسيد و درحال حاضر به صورت آزمايشي در 50 مسجد سطح استان و با همكاري 100 مدرسه اجرا خواهد شد.
حجت الاسلاموالمسلمين نكونام افزود: هدف از اجراي اين طرح مرتبط كردن حداقل 50 نوجوان و جوان با هر مسجد به صورت مستمر و فراهم كردن عرصه براي تغذيه و تربيت ديني، ايماني، علمي و اخلاقي است به گونهاي كه ظرف مدت زمان مشخص ،امام جماعت و اركان ديگر مسجد بدانند كه 50 جوان با اين مسجد مرتبط هستند.
امام جمعه شهركرد تصريح كرد: تشويق و ترغيب نوجوانان وجوانان براي حضور در مساجد، ايجاد نشاط و شادابي معنوي در برنامههاي مساجد و رونق بخشي به برنامههاي فرهنگي سازنده و اثرگذار در مسجد از ديگر اهداف برگزاري اين طرح است.
نماينده وليفقيه در چهارمحالوبختياري، اجرايي شدن اين طرح به نحو مطلوب را مستلزم پيوند تمام اركان مسجد با يكديگر با محوريت امام جماعت مسجد دانست و تصريح كرد: براي اجراي هر چه بهتر اين طرح بايد مديران مدارس، معاونين پرورشي و انجمن اولياء و مربيان مدارسي كه در اطراف آن مسجد حضور دارند نيز با دستاندركاران و اركان ديگر مسجد پيوند بخورند و دست به دست هم بدهند و زمينه را براي حضور 50 جوانان و نوجوانان در مسجد به صورت مستمر فراهم سازند.
رييس شوراي فرهنگ عمومي چهارمحالوبختياري خاطرنشان كرد: خروجي مساجد استان ما تنها در اقامه نماز جماعت و سپس سخنراني و بيان حديث خلاصه شده است كه اين اقدام خوب و ارزشمندي است اما اين طرح به دنبال آن است كه با يك برنامهريزي حساب شده و پرمحتوا و هدفمند جوانان را با مسجد مرتبط كند و در دو سال از 50 مسجد استان 50 جوان تربيت يافته، مهذب، متدين و مرتبط با مسجد به جامعه تحويل بدهد.
امام جمعه شهركرد خاطرنشان كرد: ترديدي نيست كه ائمه جمعه و جماعات و روحانيون در جبهه بسيار سخت و حساس با دشمنان مقابله ميكنند و در چنين شرايطي فعال و پويا نگهداشتن مراكز ديني و مذهبي كار آساني نيست و نيازمند كار هنرمندانه و با ظرافت است كه «طرح پيوند نوجوانان و جوانان با مسجد» از جمله اين طرحها است كه ميتواند به پويايي مساجد ما بيش از پيش كمك كند.
حجت الاسلاموالمسلمين نكونام، تصريح كرد: اينجانب به عنوان خادم كوچك مردم در اين استان از وضع مساجد استان راضي نيستم چرا كه متأسفانه در استان مسجدي كه فعال باشد و به معناي واقعي كلمه نقش مسجد را ايفا كند، بسيار كم داريم در حالي كه بهتر از اينها ميشود مساجد استان را فعال و پويا كرد.
امام جمعه شهركرد نجات مساجد از اين شرايط را در گرو انگيزه و اراده ائمه جماعات مساجد خواند و تصريح كرد: اعتقاد و باور ما اين است كه اگر ائمه جماعات مساجد در اجراي «طرح پيوند نوجوانان و جوانان با مسجد» با انگيزه و اراده وارد شوند و سختيها و كمبودها را تحمل كنند، قطعاً عنايتها و پشتيبانيهاي الهي شامل حال آنها خواهد شد و اين طرح اثر خودش را در مساجد خواهد گذاشت.
نماينده وليفقيه در چهارمحالوبختياري با تاكيد بر اين كه كارهاي فرهنگي و ديني را نبايد به پول و ماديات گره زد تاكيد كرد: هر فعاليت فرهنگي و ديني كه به پول گره بخورد بدون شك زمين خواهد ماند اما نقطه مقابل آن هر كار فرهنگي كه براي رضاي خدا و با اخلاص و با هدف گسترش اسلام و ارزشهاي ديني آغاز شود، به طور قطع خداي متعال نخواهد گذاشت كه اين كار بر زمين بماند و كمك خواهد كرد.
در ابتداي اين ديدار حجت الاسلام مسئول رسيدگي به امور مساجد چهارمحال و بختياري گفت: اين طرح با توجه به ويژگي ها، امكانات، ظرفيت ها و به ويژه تعداد امام جماعت فعال در مساجد به عنوان محور اصلي، در سطح 50 مسجد با همكاري حداقل يكصد آموزشگاه و به ظرفيت دو هزار و 500 نفر اجرا خواهد شد.
حجت الاسلام رضا ملك محمدي افزود: اين طرح در مرحله آزمايشي قرار دارد و به نحوي برنامه ريزي شده كه در مرحلههاي بعد تمام مساجد استان را تحت پوشش قرار دهيم.
به گزارش ايرنا، چهارمحال و بختياري داراي بيش از يك هزار مسجد است كه تعدادي از اين مساجد فعاليت گسترده اي ندارد.
شبس*2097*1613
شهركرد- ايرنا- نماينده وليفقيه در چهارمحال و بختياري و امام جمعه شهركرد از وضعيت مساجد اين استان ابراز نارضايتي كرد.