۵ فروردین ۱۳۹۵، ۷:۲۳
کد خبر: 82010993
T T
۰ نفر

كره شمالی راكت با سوخت جامد آزمایش كرد

۵ فروردین ۱۳۹۵، ۷:۲۳
کد خبر: 82010993
كره شمالی راكت با سوخت جامد آزمایش كرد

پكن - ایرنا - كره شمالی امروز پنجشنبه از انجام آزمایش یك راكت حاوی سوخت جامد خبر داد كه می تواند توان موشكی بالستیك این كشور را ارتقا دهد.

به گزارش ایرنا، انجام چنین آزمایشی از دیدگاه كره شمالی این قابلیت را به این كشور می دهد كه به دشمنان خود حملاتی با تسلیحات و موشك های بالستیك انجام دهد.
«كیم جونگ اون» رهبر كره شمالی زمانی كه در حال دیدار از سكوی پرتاب موشكی و بخش منفك كننده آن بود، این خبر را اعلام كرد.
وی به دنبال اعلام این موضوع گفت كه ما با این آزمایش قابلیت تهاجمی بالاتری پیدا می كنیم تا بتوانیم قلب دشمن را هدف قرار دهیم.
خبرگزاری كره شمالی این خبر را تایید كرده و یونهاپ از كره جنوبی نیز اعلام كرده است كه انجام این آزمایش توان موشكی كره شمالی را به شكل قابل توجهی افزایش می دهد.
گزارش ها حاكی است كه استفاده از سوخت جامد به كره شمالی امكان می دهد با سرعت و قدرت بیشتری پرتاب های موشكی انجام دهد.
خبر این آزمایش زمانی منتشر می شود كه كره شمالی به شدت از رزمایش بزرگ كره جنوبی و آمریكا در منطقه كه مدتی است شروع شده و تا پایان ماه جاری میلادی نیز ادامه دارد، عصبانی است.
كره شمالی اینگونه رزمایش های نظامی را نوعی تلاش به منظور آمادگی برای جنگ علیه خود می داند.
آزمایش تزریق سوخت جامد به موتور موشك نشان می دهد كه این كشور محدود به پرتاب های موشكی با سوخت های مایع نیست اما اصولا تزریق سوخت جامد به موتور راكت زمان زیادتری نیاز دارد.
كره شمالی برای موشك های كوتاه برد از سوخت های جامد بهره می برد اما برای موشك های «رودونگ» و موشك های مدل «موسودان» كه بردی تا سه هزار كیلومتر دارد هنوز وابسته به سوخت های مایع است.
این كشور چندی قبل اعلام كرد كه بزودی چند آزمایش كلاهك هسته ای و موشكی انجام خواهد داد.
این كشور روز گذشته نیز تصاویر شبیه سازی شده از حمله راكت اندازها به كاخ ریاست جمهوری كره را نشان داد كه در جریان آن «پارك گئون هی» رئیس جمهور كره جنوبی در این كاخ مورد حمله قرار می گیرد.
خبرگزاری كره شمالی به دنبال انتشار این ویدئو اعلام كرد كه این كشور می تواند كاخ رئیس جمهور كره را به دریایی از آتش مبدل كند.
كره شمالی به دلیل انجام آزمایش هسته ای خود در دی ماه و پرتاب یك موشك بالستیك ماهواره‌بر در بهمن ماه سال 94 تحت تحریم های شدید شورای امنیت و برخی كشورها از جمله آمریكا، چین، كره جنوبی و ژاپن قرار گرفت.
پیونگ یانگ البته بعد از تحریم های در نظر گرفته شده و بدون توجه به آن، چندین موشك با بردهای مختلف از جمله دو موشك بالستیك را آزمایش كرده است.
آساق**231**1597