به گزارش روز سه شنبه دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني زاهدان دكتر مهدي طباطبايي اظهار داشت: بيش از 110 بازرس بهداشتي در استان در ايام تعطيلات نوروزي در قالب طرح بسيج سلامت نوروزي كار نظارت بر اماكن تهيه و توزيع مواد غذايي، شيريني، اغذيه فروشي و رستوران ها را بر عهده دارند.
وي ادامه داد: طرح بسيج سلامت نوروزي در استان و همزمان با سراسر كشور از 15 اسفند آغاز و تا 15 فروردين 95 ادامه دارد.
وي افزود: حدود 9 هزار كيلوگرم انواع مواد غذايي غير قابل مصرف از ابتداي طرح بسيج سلامت نوروزي تاكنون در استان شناسايي و با حضور ماموران بهداشتي، تعزيرات و ساير نهادهاي نظارتي معدوم شده است.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني زاهدان تصريح كرد: همچنين در اين طرح 15 مركز متخلف عرضه مواد غذايي شناسايي و تعطيل و 23 نفر از مسئولان اين مراكز به دليل رعايت نكردن موازين بهداشتي به مراكز قضايي معرفي شدند.
طباطبايي خاطرنشان كرد: مردم استان و نيز مسافران نوروزي در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتي در مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي مي توانند مراتب را به سامانه 190 يا مركز سلامت محيط كار دانشگاه علوم پزشكي زاهدان به شماره 33446699 گزارش دهند.
7311 /8005 /6081
15مركز متخلف عرضه مواد غذايي در سيستان و بلوچستان تعطيل شدند
۱۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۳:۲۴
کد خبر:
82015786
زاهدان- ايرنا- معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي زاهدان گفت: 15 مركز متخلف مواد غذايي در سيستان و بلوچستان تعطيل و 9 هزار كيلوگرم انواع مواد غذايي غير قابل مصرف از ابتداي طرح بسيج سلامت نوروزي تاكنون معدوم شدند.